Press "Enter" to skip to content

S-a rupt lanțul de iubire dintre Iulia Vântur și Salman Khan. Vedeta și-a făcut bagajele și a părăsit India: „Iulia Vântur nu a fost”

Ce se întâmplă între Iulia Vântur și Salman Khan. După ce starul din India ar fi ignorat-o la un eveniment, frumoasa româncă și-a făcut bagajele și s-a întors în țară.

Zvonurile unei despărțiri între Salman Khan și Iulia Vântur prin tot mai mult contur. Dacă în ultimii ani Iulia Vântur la însoțit la orice pas, de această dată starul indian a fost surprins singur la o petrecere. Care a fost motivul?

Ce se întâmplă între Salman Khan și Iulia Vântur

În India, Mukesh Ambani, cel mai înstărit om al țării, a organizat recent un eveniment grandios înainte de nunta fiului său cel mic.

Petrecerea a fost o festivitate magnifică, desfășurată pe parcursul a trei zile și a adunat o mulțime de celebrități și personalități influente din întreaga lume. Potrivit Wowbiz, printre invitații speciali s-a numărat și Salman Khan, care, cu toate așteptările, a participat la eveniment alături de familie, nu însoțit de Iulia Vântur, cum anticipa publicul.

Valentin Luca, cunoscutul barman din România, a avut onoarea de a pregăti băuturi excepționale pentru vedetele prezente la petrecerea fastuoasă din India.

Cu toate că a fost cu ochii în patru, așteptând să o întâlnească pe Iulia Vântur, Valentin a mărturisit că fosta prezentatoare nu a fost alături de Salman Khan la acest eveniment deosebit. Așadar, absența Iuliei Vântur a alimentat zvonurile unei posibile despărțiri.

„Iulia Vântur nu a fost, m-am uitat după ea, am zis că poate o văd pe acolo, dar nu a fost nici în a doua zi, nici în a treia”, a spus  Valentin Luca.

Iulia Vântur s-a întors în România

Zvonurile despărțirii dintre Salman Khan și Iulia Vântur par să capete amploare, având în vedere că Iulia Vântur și-a făcut bagajele și a părăsit India.

Această decizie vine în urma apariției unor imagini online în care vedeta era ignorată de iubitul său celebru în cadrul unui eveniment.

În prezent, Iulia Vântur se află în România și, de câteva zile, împărtășește momente din viața sa cu fanii în mediul online, arătându-le cum își ocupă timpul în această perioadă.

Vedeta a fost surprinsă la o clinică de înfrumusețare, dar și-n compania lui Costi Ioniță.

Această schimbare,dar și comportamentul vedetei în social media alimentează speculațiile cu privire la starea relației lor, iar absența Iuliei Vântur la evenimentele recente organizate de familia Ambani în India pare să consolideze presupusele probleme în cuplu.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page