Press "Enter" to skip to content

S-A AFLAT! Motivul pentru care Monica Tatoiu își cumpără mâncare din străinătate! ”Eu știu să mănânc”

Motivul pentru care Monica Tatoiu își cumpără mâncare din străinătate! Aceasta i-a criticat pe producătorii din România pentru că fac rabat de la calitate, acesta fiind şi unul dintre motivele schimbării.

Motivul pentru care Monica Tatoiu își cumpără mâncare din străinătate! ”Eu știu să mănânc”

Monica Tatoiu a luat o decizie radicală în viaţa sa. Prezentă în platoul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Monica Tatoiu a explicat de ce preferă să cumpere mâncare din străinătate și nu din România.

Femeia de afaceri a declarat că îşi iubeşte ţara, însă pune foarte mare preț pe calitate.

”Pentru că nu te îngrașă așa cum te îngrașă asta de la noi. Acum, am descoperit Puglia. Acum, la fiecare 2 săptămâni de zile, am adresa, îmi trimite la Milano și de la Milano e transport săptămânal, mi-l aduce în buza casei: pâine, cârnați… nu te îngrașă.

E ca la benzină. Benzina din Italia face consumul 12,8 la 100 de kilometri și benzina cumpărată în România 15 și costă mai scump.

Eu nu cred că acei cârnați pe care îi mănânci la pensiune, ăia cumpărați de la supermarket, că numai aia îți dau chitanță fiscală, sunt bio. Și sunt foarte sărate.

Vinul românesc.. îmi iubesc țara, dar să terminăm cu gargara asta, cică să-l sprijinim. Păi cum să sprijinim producătorul român care nu e în stare din cinci sticle de vin să le facă de aceeași calitate. Dar prețurile sunt mari, hai să fim seriosi.

Hai să-i stimulăm să se ridice la anumite standarde. Eu știu să mănânc. Și nu e vorba de bani, e vorba de calitatea mâncării și cât. Decât mult și prost, mai bine bine puțin și bun”, a declarat Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu, despre femeile care au încercat să-i destrame căsniciile

De-a lungul anilor a reușit să aibă succes în afaceri, dar pe plan sentimental, Monica Tatoiu s-a confruntat cu situații complicate. Ajunsă la vârsta de 65 de ani, Monica Tatoiu se poate declara o femeie împlinită. Aceasta se află la a treia căsătorie după ce, primele mariaje nu au funcționat.

Este căsătorită de 34 de ani cu Victor Tatoiu, reușind să le facă față tuturor provocărilor întâmpinate de-a lungul relației. Recent, Monica Tatoiu a vorbit despre greșelile pe care le-a făcut în trecut, dar și care este secretul unei căsnicii de durată.

În urma celor două căsnicii eșuate, afacerista a învățat mai multe lucruri importante. A recunoscut că mai multe femei au încercat să îi destrame relațiile anterioare, mulțumindu-le acestora pentru că așa a reușit să descopere adevărata față a bărbaților de lângă ea.

„Au fost alte femei. Le mulțumesc, pentru că așa am ajuns la a treia căsnicie. Nu mi-a căzut bine atunci, dar, privind în urmă, știu că aș fi fost nefericită lângă acei bărbați.Nu tot ceea ce ne dorim la un moment este bine pentru noi. Dumnezeu știe mai bine încotro să ne îndrepte.

Soțul meu ales de Doamne Doamne nu înșală, dar asta nu înseamnă că nu are alte defecte care compensează deficitul.”, a declarat Monica Tatoiu pentru Ciao.ro.

Fosta afaceristă s-a căsătorit prima dată la 22 de ani, dar mariajul nu a durat. Tatoiu a spus că prima căsnicie a fost mai mult un pariu între ea și tatăl ei.

„În 1977, în septembrie, tatăl meu mi-a spus că nu o să mă ia nimeni că sunt o pacoste la casa omului şi că eu nu o să am statutul social pe care ar trebui să-l am datorită apartenenţei familiei.

Atunci am făcut un pariu şi i-am spus că pe 24 septembrie o să mă căsătoresc cu un asistent universitar care aparţinea unei generaţii de boieri, de altfel pariu pe care nu sfătuiesc pe nimeni să-l facă pentru că se poate întoarce împotriva ta”, a spus Monica Tatoiu.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page