Press "Enter" to skip to content

Rugăciunea pe care trebuie să o rostești pentru bunăstarea copiilor. Cei mici vor fi mai fericiți ca niciodată

Orice părinte își dorește să își vadă copilul fericit și împlinit. Îți prezentăm o rugăciune pe care e bine să o rostești zilnic pentru bunăstarea celor mici. Vei observa că micuții vor fi mai fericiți ca niciodată.

  • Rugăciunea pe care trebuie să o rostești pentru fericirea copiilor
  • Micuții vor fi mai bucuroși ca niciodată

Când părinții roagă pentru fericirea și bunăstarea copiilor lor, se adresează lui Dumnezeu cu inima deschisă și cu încredere că rugăciunile lor vor fi ascultate.

Rugăciunea pe care trebuie să o rostești pentru fericirea copiilor

Atunci când părinții se roagă pentru fericirea copiilor lor, își manifestă iubirea și grija pentru aceștia, încredințându-i în mâinile lui Dumnezeu.

Cu atât mai mult, este important de precizat faptul că rugăciunea poate avea un impact pozitiv și asupra comportamentului copiilor. Minorii care cresc într-un mediu în care rugăciunea este o practică obișnuită își formează valori morale mai solide.

Iată o rugăciune pe care e bine să o rostești pentru fericirea și bunăstarea copilului tău. Este bine să încerci să te rogi în fiecare zi pentru cei mici.

Doamne Iisuse Hristoase! Fie mila Ta asupra copiilor mei (numele), păzeşte-i pe ei sub acoperământul Tău, ocroteşte-i de toată pofta vicleană, depărtează de la ei pe tot vrăjmaşul şi potrivnicul, deschide-le urechile şi ochii inimii, dăruieşte umilinţă şi smerenie inimilor lor. Doamne!
Cu toţii suntem zidirea Ta: îndură-Te de copiii mei (numele) şi întoarce-i la pocăinţă. Mântuieşte-i, Doamne, şi miluieşte-i pe copiii mei (numele), şi luminează-le mintea cu lumina înţelegerii Evangheliei Tale, şi povăţuieşte-i în calea poruncilor Tale, şi învaţă-i, Mântuitorule, să facă voia Ta, că Tu eşti Dumnezeul nostru.

Rugăciune de seară pentru copii

Toți credincioșii știu că este important ca și cei mici să se roage la Dumnezeu în fiecare seară. Mulți părinți sunt atenți să îi învețe pe copii încă de când sunt mici practicile ortodoxe.

„De mână cu îngerul meu păzitor,
Te rog Iisuse Hristoase, Doamne,
Lasă-mă să te țin de haină,
Ca Lumina Ta plină de iubire
să fie și asupra noastră mereu.
Amin”.

Fără doar și poate, rugăciunea este o modalitate prin care părinții își pot arăta dragostea și preocuparea față de fericirea și bunăstarea copiilor lor. În afară de a avea grijă ca micuții să aibă parte de toate cele necesare, este important să fim atenți la starea lor emoțională.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page