Press "Enter" to skip to content

Rugăciunea Lumânărilor Aprinse. Dacă o rostești în zi de post, va face miracole

Rugăciunea Lumânărilor Aprinse este extrem de puternică și te ajută să scapi de boală sau de necaz. Ea se rostește în zilele de post și este nevoie de un ritual complet pentru ca dorința să fie îndeplinită.

  • Rugăciunea Lumânărilor Aprinse
  • Va face miracole dacă este rostită în zilele de post

Rugăciunea Lumânărilor Aprinse te ajută să-ți îndeplinești orice dorință și aduce liniște în viața ta. Te scapă de boală gravă, dar și de cel mai mare ghinion, dacă vei avea credință. Se rostește în șoaptă, înainte de miezul nopții.

Când se rostește rugăciunea

Se spune că Rugăciunea Lumânărilor Aprinse a fost scrisă de un duhovnic și regăsită la câteva sute de ani de la moartea sa. Dacă este respectat ritualul cerut, rostirea sa face minune și te scapă de orice necaz, boli sau pericole la care poți să fii supus.

Ai de respectat câteva condiții înainte de a rosti rugăciunea. Se vorbește cu un preot și se alege o zi de post, în care se face curățenie trupească și sufletească. Rugăciunea se face în genunchi și ai nevoie de 40 de lumanari pe care le vei aprinde, cumpărate din biserică.

Ele trebuie să ardă complet, nu să fie stinse pe parcurs. Pentru fiecare dintr ele, se va rosti ”Tatăl Nostru”, în momentul în care este aprinsă, adica se va spune de 160 de ori. Se începe înainte de miezul nopții și trebuie terminat până să se treacă în următoarea zi. Când ceara s-a topit, se spune Rugăciunea Lumânărilor Aprinse, apoi se păstrează tăcerea timp de 30 de minute.

”Doamne, așa precum arde lumânarea mea de repede, tot așa să-mi ajute Dumnezeu, Maica Precistă și toți sfinții, ca să piară tot atât de repede toate făcăturile, relele și patimile, blestemele, farmecele, descântecele și uneltele diavolești de la casa mea, din familia mea, de la cei bântuiți de patimi, din capul meu, din trupul meu, din sufletul meu’…

Apoi se cere ajutorul direct lui Dumnezeu pentru anumite probleme, dar și protecție divină pentru cei numiți, anterior, în rugăciune, iar în final se vor rosti următoarele cuvinte:

„Doamne, dă-ne pâinea cea de toate zilele și liniștea ta cea sfântă! Doamne, ajută-ne! Doamne, iartă-ne! Doamne, miluiește-ne! Doamne, fie-Ți milă de noi! Doamne al puterilor, fii cu noi! Amin!”

Ritualul care se ține după rostirea rugăciunii

După această noapte, se va ține post 7 zile, iar zilnic se vor aprinde câte șase lumânări și se va rosti „Tatăl Nostru” pentru fiecare în parte. La sfârșit se citește Rugăciunea Lumânărilor Aprinse, o singură dată. Timp de șase săptămâni, miercurea și vinerea, se va aprinde o lumânare și se va spune „Tatăl Nostru” de 4 ori, iar la final, o singură dată, rugăciunea tainică. Lumânările arse în această perioadă se duc la biserică.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page