Press "Enter" to skip to content

Rugăciunea făcătoare de minuni către Fecioara Maria! Dacă o vei spune, vei primi ajutor imediat!

Despre rugăciuni putem spune că sunt este unele dintre cele mai puternice „arme” pe care ni le-a dat Dumnezeu. Deși pare ușor, să știi să te rogi nu este întotdeauna așa .O mulțumire din suflet este întotdeauna un bun început pentru o conversație cu divinitatea. Iată care este rugăciunea făcătoare de minuni către Fecioara Maria! Dacă o vei spune, vei primi ajutor imediat!

  • Care e rugăciunea pe care trebuie să o rostești către Fecioara Maria
  • Vei primi imediat ajutor dacă vei spune cu încredere

Înainte să închizi ochii pentru a te ruga, acordă-ți un moment pentru a-ți aminti ce este cu adevărat rugăciunea și anume, o conversație cu divinitatea. Fiecare conversație începe prin a te adresa persoanei căreia îi vorbești, pe nume. De asemenea, este important ca atunci când ceri ajutor divin, să o faci din tot sufletul.

Care e rugăciunea pe care trebuie să o rostești către Fecioara Maria

Atunci când aveți nevoie de ajutor și simțiți că toul se prăbușește în jurul vostru, trebuie să știți că există o rugăciune care, spusă către Sfânta Maria, v-ar putea liniști ar putea aduce lucrurile pe făgașul normal. În rândurile de mai jos aveți rugăciunea care vă va fi de mare ajutor dacă vă confruntați cu o problemă căreia nu îi găsiți rezolvarea.

„Tu, Fecioară, Stăpână Născătoare de Dumnezeu, auzi-ne pe noi cei ce ne rugăm ție! Și arată mila ta. Roagă pe Fiul tău să ne izbăvească de tot răul. Și ne scapă pe noi de toate năpastele, de boală, de cutremur, de potop, de foc, de sabie, de venirea altor neamuri asupra noastră și de războiul cel dintre noi, de toate durerile și tot necazul.

Ca să nu fie împuținați robii tăi nici cu răni, nici cu îngrozire, nici cu dreapta mânie a lui Dumnezeu. Ci îi păzește și îi mântuiește cu mila ta. Căci te rogi pentru noi și pentru buna întocmire a văzduhului, spre vremi aducătoare de roadele cele de folos, pe care le dăruiești nouă.

Izbăvește, ridică și miluiește din toate nevoile, Stăpână preamilostivă, Născătoare de Dumnezeu prealăudată, pe cei ce sunt în primejdii. Adu-ți aminte de robii tăi și nu trece cu vederea lacrimile și suspinarea lor. Ci ne înnoiește pe noi cu bunătatea ta, ca să ne mângâiem cu mulțumire, aflându-te pe tine ajutătoare. Milostivește-te, Doamnă Preacurată, spre ajutorul poporului celui binecredincios.

Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, miluiește-ne pe noi!

Ajută-ne, Maică a lui Dumnezeu!

Că tu ești, Doamnă, slavă a celor cerești și ajutătoare a pământenilor. Tu ești nădejdea și folositoarea tuturor celor ce aleargă la tine și cer ajutorul tău cel sfânt; tu ești rugătoarea cea fierbinte către Fiul tău și Dumnezeul nostru, că rugăciunile Maicii mult pot spre îmblânzirea Stăpânului.

Slavă Tatălui și Fiului și Sfântului Duh, și acum și pururea și-n vecii vecilor,

Amin!”.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page