Press "Enter" to skip to content

Rugăciunea care te protejează de momentele rele din viață. Când trebuie să o rostești dacă vrei să ai parte de ajutor divin

Oamenii știu deja că rugăciunile sunt cheia spre multe reușite, iar ajutorul divin este cel care le aduce fericirea adevărată. Ei bine, o rugăciune are puterea de a te proteja de momentele rele din viață, indiferent de cât de grave sunt acestea. Iată când trebuie să o rostești dacă vrei să îi ai pe Dumnezeu mereu alături de tine.

  • Rugăciunea care te ajută să treci peste momentele rele
  • Este scurtă și ușor de reținut

Credincioșii sunt mereu în căutarea unor rugăciuni care să îi ajute acolo unde au nevoie. Însă, această rugăciune are puterea să îi protejeze de orice moment rău, astfel că trebuie să țină cont de ea atunci când simt că urmează ca se va întâmpla ceva în viața lor.

Rugăciunea este simplă și ușor de reținut, astfel că poate să fie rostită și atunci când nu ai o carte în apropierea ta.

Rugăciunea care te protejează de momentele rele din viață

Momentele rele vin atât în viața credincioșilor, cât și în cazul celor mai puțin credincioși. Indiferent de acest lucru, nimeni nu își dorește să treacă prin probleme.

Ei bine, vestea bună este că o simplă rugăciune poate să țină departe orice moment rău, care vine atunci când te aștepți mai puțin. Mulți au auzit de ea, însă puțini știu ce puteri miraculoase are.

Credincioșii nu trebuie să își facă griji, deoarece textul este scurt și ușor, iar efectele asupra sufletului oamenilor este uriaș. Cu toții știm că protecția divină este cea mai importantă, motiv pentru care trebuie să afli această rugăciune neapărat.

Doamne, asa precum arde lumanarea mea de repede, luata din sfanta biserica, tot asa sa-mi ajute Dumnezeu, Maica Precista si toti sfintii, ca sa piara tot atat de repede toate facaturile, spurcaciunile, toate relele si patimile, blestemele si lucrurile diavolesti, farmecele, descantecele, mestesugurile si uneltele diavolesti de la locul unde stau, de la casa mea, din familia mea, de la cei bantuiti de patimi (bautura, cafea, tutun, curvie, jocuri de noroc, neascultare si nesupunere, injuraturile de cele sfinte), din capul meu, din trupul meu, din sufletul meu, din familia mea.

Rugăciunea pentru bunăstarea copiilor

Dincolo de protecția oamenilor, o altă rugăciune vine în ajutorul copiilor. Părinții pot să o spună pentru a le garanta bunăstarea celor mici, dar mai ales protecția divină de care au atât de multă nevoie. Aceasta rugăciune va veni cu mult ajutor în viața lor, atât în prezent, cât și în viitor.

Doamne Iisuse Hristoase! Fie mila Ta asupra copiilor mei (numele), păzeşte-i pe ei sub acoperământul Tău, ocroteşte-i de toată pofta vicleană, depărtează de la ei pe tot vrăjmaşul şi potrivnicul, deschide-le urechile şi ochii inimii, dăruieşte umilinţă şi smerenie inimilor lor. Doamne!

Cu toţii suntem zidirea Ta: îndură-Te de copiii mei (numele) şi întoarce-i la pocăinţă. Mântuieşte-i, Doamne, şi miluieşte-i pe copiii mei (numele), şi luminează-le mintea cu lumina înţelegerii Evangheliei Tale, şi povăţuieşte-i în calea poruncilor Tale, şi învaţă-i, Mântuitorule, să facă voia Ta, că Tu eşti Dumnezeul nostru.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page