Press "Enter" to skip to content

Rugăciunea care te ajută să îți găsești un loc de muncă. Cât de des trebuie să o rostești

Dacă ești într-o perioadă în care nu mai ai liniște din cauza faptului că nu ai stabilitate financiară, ești la locul potrivit. Ce rugăciune trebuie să rosești dacă vrei să îți găsești un loc de muncă. Cât de des trebuie să o spui.

  • Rugăciunea care te ajută să găsești un nou loc de muncă
  • Cât de des trebuie rostită

Lipsa unui loc de muncă te poate afecta mai mult decât îți dai seama. Grijile și problemele financiare aduc un stres foarte mare, motiv pentru care viața ta de zi cu zi este afectată profund.

Rugăciunea care te ajută să găsești un nou loc de muncă

Pentru început, este important de precizat faptul că o rugăciune nu numai că trebuie citită, ci trebuie rostită cu sufletul curat. Atunci când ne rugăm, ne adresăm lui Dumnezeu, iar pe fiecare dintre noi are grijă să ne ajute dacă intențiile sunt curate și, bineînțeles, dacă lucrul pe care ni-l dorim ne aduce beneficii.

„Părinte Sfinte, care de toți porți grijă și ești scăpare celor din nevoi, Te rog vino degrabă în ajutorul meu, care doresc să-mi găsesc un loc de muncă, de pe urma căruia să-mi întrețin viața proprie și a familiei mele. Doamne, știi necazurile și lipsurile care mă înconjoară. Fie-Ți milă de mine și trimite-mi degrabă ajutorul Tău. Îndrumă-mă spre locuri potrivite și spre oameni de nădejde. Milostive, Doamne, Cel ce îndrepți pașii omului în această viață, caută cu iubire părintească spre mine care-Ți cer ajutorul Tău și binecuvântează-mi cu har noua mea voință. În îndeplinirea voinței mele de a-mi găsi un loc stabil de muncă, fie aici în țara mea, fie în orice alt loc, Te rog cu străduință, Doamne, trimite-mi înger luminat care să mă povățuiască spre oameni de nădejde și spre tot lucrul bun, să mă izbăvească de vrăjmașii văzuți și nevăzuți, de oameni răi și vicleni, de orice întâmplare rea. Ca împlinindu-mi-se cu binecuvântarea Ta, Doamne, cererea mea și având de la Tine dar de sănătate, de putere de muncă și de bună sporire, să-mi împlinesc temeinic munca mea, preamărind puterea și mila Ta. Ca Tu ești Doamne Chivirnesitorul vieții noastre și Cel ce toate le rânduiești spre folosul nostru și Ție Ți mulțumim Tatălui și Fiului și Sfântului Duh. Amin.”

Cât de des trebuie rostită

Nu este pentru nimeni un secret faptul că mulți preoți îi sfătuiesc pe credincioși să se roage în fiecare seară, înainte de a se pune să doarmă, dar și dimineața, pentru a mulțumi lui Dumnezeu că ne-a oferit în dar o nouă zi în care să respirăm și să ne bucurăm de tot ceea ce aveam în viața noastră.

Rugăciunea pe care ți-am prezentat-o mai sus o poți rosti în orice moment al zilei îți dorești, dar trebuie să știi că este destul de important să o spui în fiecare zi.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page