Press "Enter" to skip to content

Roxana și Paul de la Mireasa, sezonul 6, s-au despărțit. Reacția fostei concurente, după ce bărbatul a confirmat separarea: „Să fii mândru”

În urmă cu câteva zile, Paul a confirmat că nu mai formează un cuplu cu Roxana, după ce, acum câteva luni, au apărut primele zvonuri despre separare. În ultima perioadă, cei doi s-au afișat tot mai rar împreună, ceea ce le-a dat de gândit fanilor.

  • Roxana și Paul de la Mireasa, sezonul 6, s-au despărțit
  • Reacția fostei concurente, după ce bărbatul a confirmat separarea

În urmă cu câteva luni, Paul și Roxana au dat de înțeles că nu mai sunt împreună, asta după certurile ar fi devenit tot mai dese. Nu este un secret faptul că foștii concurenți s-au tot contrazis pe când se aflau în casa Mireasa, dar se pare că neînțelegerile au continuat și în afara competiției.

Paul și Roxana de la Mireasa, sezonul 6, s-au despărțit

Acum câteva zile, Paul a postat pe Instagram un mesaj, moment în care le mărturisește fanilor că nu mai este împreună cu Roxana. Tot atunci, fostul concurent a spus că în acest fel vrea să pună capăt speculațiilor, mai ales că în ultima perioadă tot mai mulți fani s-au întrebat dacă mai formează un cuplu.

Nici Roxana nu s-a lăsat mai prejos și a postat un mesaj cel puțin neașteptat, prin care dă de înțeles că nu era atât de fericită în relația cu Paul pe cât s-ar fi așteptat cei care i-au urmărit la Mireasa.

„Să fii mândru! Ai supraviețuit zilelor în care credeai că nu vei mai putea”, a scris Roxana, în dreptul unui videoclip distribuit în mediul online.

Primele zvonuri ale despărțirii au apărut în urmă cu câteva luni

În luna martie, Roxana și Paul au șters toate imaginile în care apăreau împreună, lucru la care fanii nu se așteptau, mai ales că nu ratau niciun moment în care să se afișeze pe Instagram.

Atunci când au fost invitați în cadrul emisiunii Xtra Night Show, cei doi au recunoscut că au existat și anumite neînțelegeri între ei, mai ales după ce au ieșit din casa Mireasa legat de locul în care vor sta după terminarea competiției.

„Uneori e prea multă nepăsare, uneori prea face miștouri, glume. (…) Unori aș vrea să fie serios și alteori aș vrea să fie glumeț, cum e el de obicei. În ultima vreme, în casă era foarte serios”, spunea Roxana, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page