Press "Enter" to skip to content

Roxana Dobre, despre divorţul de Florin Salam: „Dată fiind meseria lui, e tot timpul înconjurat de femei. Eu ştiu cine sunt şi ce pot şi nu am de ce să fiu pe locul doi niciodată”

Roxana Dobre şi Florin Salam sunt împreună de opt ani, iar pe 1 iunie 2022 şi-au unit destinele în faţa Domnului. Deşi îl iubeşte până la cer şi înapoi şi i-a dăruit trei copii, Roxana spune că n-ar ezita nicio secundă să bage divorţ dacă ar afla că manelistul duce o viaţă dublă.

Bruneta este conştientă de faptul că, prin prisma meseriei, soţul ei este tot timpul înconjurat de femei. La fel de conştientă este de faptul că acest lucru vine la pachet cu multe tentaţii.

Roxana Dobre, despre divorţul de Florin Salam: „Ştiu cine sunt şi ce pot şi nu am de ce să fiu pe locul doi niciodată”

Spune, însă, că nu ar deranja-o ca soţul ei să aibă o aventură atât timp cât ea nu află acest lucru şi atât timp cât aventura nu se transformă în ceva mai serios.

Pentru o seară nu e nicio problemă. Îl dau eu, nu mă deranjează. M-ar deranja și asta i-am spus-o și soțului meu de când l-am cunoscut pentru că știind meseria și fiind tot timpul înconjurat de femei. I-am spus, dacă faci ceva fără să simt eu atunci când mergi la concertele tale, dar fără să știu eu și fără să aud eu, nu mă afectează. Dar dacă încerci să îți pe altcineva în paralele cu mine, adică amantă, pot să am și 10 copii cu tine că nu aș accepta niciodată„, a dezvăluit bruneta în podcastul Cristinei Șișcanu, ”După faptă și răsplată”.

Fiind perfect conştientă de valoarea ei, de cine este şi de cât oferă în această relaţie, Roxana Dobre spune răspicat că nu ar accepta sub nicio formă să pice pe locul doi în viaţa lui Florin Salam.

Și nu din frustrare, ci pentru că mă uit la mine și știu ceea ce pot ca și femeie și ceea ce îți ofer și atunci nu am de ce să fiu eu pe locul doi niciodată”, a mărturisit vedeta în podcast.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page