Press "Enter" to skip to content

RONA HARTNER TRECE PRIN CLIPE CUMPLITE, DUPĂ CE A AFLAT CĂ ARE DIN NOU CANCER! CE RUGĂMINTE LE-A ADRESAT TUTUROR FANILOR SĂI

Rona Hartner trece prin momente dificile, după ce a aflat că suferă, din nou, de cancer. Artista a mai dus o luptă cu această boală cumplită, pe care a reușit să o învingă în 2019. Artista a făcut mărturisiri dureroase despre afecțiunea cruntă de care suferă și care-i poate lua viața!

Rona Hartner (50 de ani) a dus o luptă dură împotriva cancerului la colon, pe care a reușit să o învingă în 2019. Artista a trecut prin momente de panică la acea vreme, dar a reușit să depășească obstacolele care-i stăteau în cale. Acum, ea a primit o veste teribilă: este bolnavă, din nou. Boala nu i-a recidivat, ci a fost depistată cu alt tip de cancer, în stadiu avansat. Rona Hartner a făcut dezvăluiri foarte dureroase despre starea ei de sănătate, după ce a aflat că viața îi este în pericol.

Cancerul se comportă agresiv, lucru care a întristat-o extrem de rău pe actriță. Ea i-a îndemnat pe toți să se roage pentru sănătatea ei, să poată să scape de această boală cumplită, deși lupta ar fi extrem de grea.

„Am aflat că nu a recidivat cancerul, dar ca am un alt cancer. La plămâni cu niște metastaze la creier. Recunosc că m-am întristat. E fază patru, cam avansat. Dar m-am gândit – de ce să mă întristez, ia să dau telefon tuturor prietenilor, preoților pe care îi știu și să îi pun să se roage. Vă rog și pe voi să vă rugați! Nu știu ce desfășurare va avea. Se comportă cam agresiv!”, a mărturisit vedeta.

Cum a aflat Rona Hartner că are, din nou, cancer

Rona Hartner se confrunta cu o tuse puternică și persistentă, care a făcut-o să meargă de urgență la medic. Artista a făcut mai multe investigații în Franța, însă fără rezultat. S-a întors în România, unde a fost consultată de un medic, care i-a dat diagnosticul cumplit: cancer la plămâni.

„Practic de două luni tușeam continuu. Am fost să văd foarte mulți doctori în Franța, care nu mi-au găsit niciun diagnostic. Și atunci m-am dus în România la un pneumolog român, foarte bun, care m-a auzit o singură dată tușind și m-a trimis imediat la radiografie. Mi-a zis că s-a găsit o pneumonie atipică și mi-a zis doctorul că după părerea ei, este ceva mult mai grav.

M-am dus în Franța și am început să fac niște investigații și pe 12 iulie mi-a picat diagnosticul, pentru că cine caută, găsește. Diagnosticul spunea pur și simplu că am cancer în faza patru. Deja este cu metastaze. Recunosc că pe moment am plâns, pentru că nu m-am așteptat la asta. A fost un șoc, dar mi-am dat seama că Dumnezeu mă iubește și că dacă această boală a ajuns la mine iarăși este pentru că prima dată nu a fost tratată bine, pentru că a fost și oricum e altă boală. M-am epuizat anul ăsta mult prea mult”, a dezvăluit Rona Hartner, la Antena Stars.

Rona Hartner: „Aștept un miracol”

Artista s-a gândit, deja, la ce își dorește să facă, în cazul în care boala îi va lua viața. Rona Hartner vrea să finalizeze un album la care muncește de multă vreme și speră din tot sufletul ca fiica ei, Rita (15 ani), să fie bine dacă ea pățește ceva.

„Vreau, vreau, vreau să nu plec de aici până nu termin discul meu Eternity. Chiar vreau să fac acel album, nu vorbesc habotnic, pentru că am văzut că sunt oameni care sunt vindecați prin piesele acelea. Știu că am primit în rugăciuni muzica și textul și vreau să-l fac. Am să-l fac, chiar dacă nu știu dacă mă mai țin pe picioare, dar am să-l fac. E singurul lucru pe care mă ambiționez să-l mai fac. Și, pe urmă, am să mă rog la Dumnezeu să fie bine pentru fata mea, să găsim soluții și aștept un miracol.”, a mai spus artista, pe Facebook.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page