Press "Enter" to skip to content

Rona Hartner are din nou cancer! Medicii au dat verdictul crunt. Cum se simte acum

Din păcate, a venit o veste tristă despre Rona Hartner! Artista are din nou cancer. Celebra cântăreață a vorbit deschis despre starea sa de sănătate din prezent.

Rona Hartner a mai fost diagnosticată cu cancer în urmă cu câțiva ani. Aceasta a crezut că a învins boala, dar se pare că a recidivat. Acum, cântăreața a fost diagnosticată cu cancer în stadiul patru, cu metastaze.

Rona Hartner, diagnosticată cu cancer în stadiul patru

Celebra artistă a povestit cum a primit diagnosticul crunt de la medici. De asemenea, a mărturisit că din cauza bolii, se confruntă cu o stare de oboseală permanentă. A mai spus și că este posibil să anuleze toate spectacolele din perioada următoare.

„A apărut un cancer în faza patru, din nou, pe fond de stres sigur și mă lupt cu el. Acum aștept rezultatele de la biopsie și o să fac ce am de făcut. Nu simt nimic fizic, în sensul că este obositor să ai un cancer în corp, deci da am o stare de oboseală permanentă. Am un suflu foarte scurt și nu prea reușesc să respir destul de bine ca să pot să cânt la capacitate. Dar o să încerc, dacă văd că nu o să mă descurc, o să anulez spectacolele pe o perioadă și le reiau după ce îmi revin”, a declarat aceasta pentru Antena Stars.

Cum a descoperit că boala a recidivat

Rona Hartner a povestit că atunci când a început să se simtă rău, a căutat ajutor medical în Franța, dar niciun medic nu i-a pus un diagnostic clar. Astfel, a venit în România, iar un pneumolog a descoperit că are o pneumonie atipică. În urma investigațiilor, s-a dovedit a fi cancer.

„Practic de două luni tușeam continuu. Am fost să văd foarte mulți doctori în Franța, care nu mi-au găsit niciun diagnostic. Și atunci m-am dus în România la un pneumolog român, foarte bun. Care m-a auzit o singură dată tușind. Și m-a trimis imediat la radiografie. Mi-a zis că s-a găsit o pneumonie atipică. Și mi-a zis doctora că după părerea ei, este ceva mult mai grav”, a spus ea.

Cântăreața este încrezătoare că va învinge din nou cancerul

Cântăreața a mărturisit că atunci când a aflat că suferă din nou de cancer, a început să plângă. Cu toate acestea, este încrezătoare că Dumnezeu o va salva din nou.

„M-am dus în Franța și am început să fac niște investigații și pe 12 iulie mi-a picat diagnosticul, pentru că cine caută, găsește. Diagnosticul spunea pur și simplu că am cancer în faza patru, deja este cu metastaze. Recunosc că pe moment am plâns, pentru că nu m-am așteptat la asta. A fost un șoc. Dar mi-am dat seama că Dumnezeu mă iubește și că dacă această boală a ajuns la mine iarăși este pentru că prima dată nu a fost tratată bine. Pentru că a fost și oricum e altă boală. (…) M-am epuizat anul ăsta mult prea mult”, a conchis artista.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page