Press "Enter" to skip to content

Romică Țociu a dezvăluit motivul pentru care nu mai apare alături de Cornel Palade pe scenă

Romică Țociu și Cornel Palade au fost unul dintre cele mai iubite perechi de comedianți din țara noastră, care ani la rândul au încântat publicul cu reprezentațiile lor. Rare au fost ocaziile când ne-a fost dat să-i vedem separați, chiar dacă fiecare dintre ei are o carieră respectabilă individual în lumea spectacolelor. Lucrurile s-au schimbat, iar între ei se pare că s-a produs o ruptură. Cum fanii au fost curioși dacă între ei a existat o ceară, Romică a simțit nevoia să clarifice situația.

Romică Țociu și Cornel Palade, două figuri care s-au completat mereu perfect pe scenă și au adus de fiecare dată zâmbetul pe buzele spectatorilor lor, nu au mai fost văzuți de mult împreună. Cei doi au lăsat mereu impresia că sunt uniți și de o frumoasă prietenie, nu doar de activitatea lor profesională, așa că zvonurile legate de o eventuală ruptură între ei nu au încetat să apară.

După o perioadă în care a păstrat tăcerea legat de situație dintre el și partenerul său de spectacole, Romică Țociu a adresat în cele din urmă această situație. Actorul a clarificat faptul că nu a fost niciodată vorba de o ceartă, ci mai degrabă de schimbări care erau inevitabile.

Rămas singur, actorul încearcă să revină în fața spectatorilor săi, însă asemenea începuturi nu sunt deloc ușoare. După 20 de ani în care s-a bucurat de ropotele de aplauze alături de Palade, oamenii parcă simt că lipsește ceva din reprezentațiile sale. Acest lucru nu îl descurajează totuși, căci este dornic în continuare să strălucească în lumina reflectoarelor și să dăruiască zâmbete. se pregătește intens să aducă în lumină noi reprezentații, iar cel mai nou proiect al său implică chiar și câteva spectacole muzicale.

Ce meserie a avut Romică Țociu înainte să devină celebru?

Meseria de actor și comediant i-a fost menită parcă lui Romică Țociu, dar bărbatul a recunoscut că în tinerețe planurile sale de viitor erau altele. Născut în Craiova, după ce și-a terminat studiile s-a angajat în domeniul feroviar, domeniu pentru care s-a pregătit în prima parte a vieții sale. A lucrat ca lăcătuș mecanic la CFR, însă în cele din urmă și-a descoperit adevărata vocație.

Cel care i-a deschis drumul către spectacole a fost Gheorghe Gheorghiu. Cornel Palade îi era o cunoștință mai veche, membru al unei trupe de actori amatori, însă împreună au găsit calea spre succes. Și-au început cariera de actori împreună și așa au rămas pentru mai bine de 28 de ani, iar publicul le-a răsplătit de fiecare dată eforturile cu multă dragoste și admirație.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page