Press "Enter" to skip to content

Raluca Bădulescu s-a afișat în public cu noul iubit. Cine este și cu ce se ocupă bărbatul

Raluca Bădulescu (48 de ani) este îndrăgostită. Criticul de fashion a anunțat că are un nou iubit, la două luni după decizia de a divorța de Florin Stamain, bărbatul care i-a fost partener de viață timp de 15 ani și împreună cu care are un fiu, Alexandru (15 ani).

Pot să spun că există cineva și în viața lui (n.r. – a fostului soț, Florin), există cineva și în viața mea. Dar noi suntem cei mai buni prieteni din lumea asta. Ne leagă o viață. Sunt 15 ani de când ne știm. N-am regrete, cred cu tărie că în viață trebuie să faci ceea ce simți, indiferent cât de mult doare sau cât de mult poate durea în viitor. – a dezvăluit Raluca Bădulescu la Kanal D, în urmă cu câteva zile.

Jurata de la “Bravo, ai stil!” s-a afișat cu noul iubit, un bărbat pe nume Rareș Gabriel Grigore, în public. Paparazzi i-au surprins împreună la un club de fiță din București.

 

E o perioadă intensă a vieții mele, de care mă bucur din plin. Da, pot spune că sunt îndrăgostită – a declarat recent Raluca, pentru wowbiz.ro.

Sunt în relații extraordinare cu fostul soț, face și el parte din familia noastră mare. Ne-am înțeles foarte bine, nu am avut certuri. Motivele despărții noastre au fost de date de faptul că el voia să își urmeze cariera în modelling, în străinătate, iar eu la vremea respectivă nu eram pregătită să fac pasul ăsta… Am împlinit 15 ani de dragoste, de iubire, de căsnicie, de viață cu Florin.

Sunt o norocoasă, am o minune de soț, sunt o răsfățată, are grijă să nu îmi lipsească nimic. Secretul relației stă în înțelepciunea partenerilor de a se respecta, de a se înțelege unul pe celălalt – a dezvăluit criticul de modă, acum câteva luni.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page