Press "Enter" to skip to content

Probleme peste probleme pentru Beyonce de România! A fost la un pas de moarte, iar acum are dureri infernale.

Beyonce de România a trecut prin momente extrem de grele din cauza unui microb luat din spital. Şi-a scos implanturile de sâni, după ce a făcut o infecţie cumplită şi se pare că problemele nu se opresc.

Beyonce de România a trecut prin momente extrem de grele din cauza unui microb luat din spital. Şi-a scos implanturile de sâni, după ce a făcut o infecţie cumplită şi se pare că problemele nu se opresc.

Invitată în platoul emisiunii Star Matinal de Weekend de la Antena Stars, Beyonce de România a mărturisit că, de când a fost la un pas de moarte, se gândeşte serios să renunţe şi la implanurile de fese.

Sunt vechi, o dor, nu s-a descoperit că ar avea o infecţie, dar este speriată că oricând s-ar putea sparge.

„Acum aş vrea să-mi scot şi fesele. Am multă încredere în domnul profesor şi poate vreodată o să-mi mai pun. Dar doar la dânsul. Implanurile mă dor, am mers şi la ecografie. Nu se vede că aş avea vreo infecţie, dar mă dor când stau pe ele. Am înţeles că nu sunt puse sub muşchi, sub puse la exterior. La orice lovitură sau dacă te aşezi puţin mai tare, poţi să le spargi”, a spus Beyonce de România pentru Star Matinal de Weekend.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page