Press "Enter" to skip to content

Prinsă în pădure cu amantul! O celebră prezentatoare de la noi și-a spulberat căsnicia

Raluca Moianu a fost de-a lungul timpului una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune din România. Puțini sunt însă cei care știu adevăratul motiv pentru care prezentatoarea TV a divorțat de fostul ei soț.

Raluca Moianu a fost fotografiată cu amantul în pădure

În 2013, Raluca Moianu a fost fotografiată de paparazii de la Ciao în timp ce se săruta cu un cameraman într-o pădure. Imaginile au ajuns în spațiul public. În acel moment, vedeta TV era căsătorită, iar amantul ei avea și el o relație stabilă.

Fostul soț al prezentatoarei TV a ales să treacă peste acest moment neplăcut și a putut fi zărit în continuare purtându-se foarte frumos cu ea, doar că frustrările și-au pus amprenta pe relația lor în cele din urmă și au decis să divorțeze.

„După 15 ani de căsătorie eu şi soţul meu am hotărât să ne separăm. Suntem prieteni şi vom rămâne într-o relaţie strânsă pentru că avem împreună o fetiţă căreia ăi vom acorda în continuare toată dragostea şi atenţia noastră”, anunța la acea vreme Raluca Moianu, potrivit cancan.ro.

După mai mulți ani, cei doi s-au împăcat, însă bărbatul a încetat din viață în 2018, răpus de cancer. Vedeta i-a spus fiicei sale că tatăl ei o veghează de sus, din cer.

„Încă nu-mi vine să cred. Asta-i viaţa, mergem cumva înainte. Nu vreau ca Mara să crească tristă, ea trebuie să înţeleagă că tatăl ei a fost o personalitate, că a adus pasiunea pentru snooker în România şi că trebuie să fie mândră de asta. Trebuie să ştie că tatăl ei a iubit-o foarte mult şi că de undeva de sus o va veghea mereu”, a declarat Raluca Moianu pentru Ciao.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page