Press "Enter" to skip to content

Prețul cu care se vând clătitele la Târgul de Crăciun din București. Oamenii au plecat dezamăgiți: ”Mi se pare exagerat”

Târgurile de Crăciun au revenit în acest an în România fără restricții, astfel comercianții au putut să îi încânte pe vizitatori cu produsele lor. Însă, ceea ce i-a dezamăgit profund pe oameni au fost prețurile prea mari, mai ales pentru clătite. Iată cu cât se vinde acest desert în acest an.

  • Cât plătesc românii pentru o porție de clătite la Târgul de Crăciun din București
  • Prețurile exagerate le-au dat bătăi de cap oamenilor

Atmosfera sărbătorilor de iarnă din acest an a fost adus mai repede, prin Târgurile de Crăciun organizate în țară. Chiar dacă au un decor de vis și comercianții s-au pregătit cu preparate și articole care să îi mulțumească pe vizitatori, cei din urmă au fost dezamăgiți de prețurile prea mari practicate, mai ales în cel din București. Acolo, prețurile mai ales ale clătitelor, care i-au șocat pe oameni.

Prețul cu care se vând clătitele în Târgul de Crăciun din București

După o vizită prin tarabele cu care au venit comercianții în Târgurile de Crăciun, oamenii au rămas profund dezamăgiți. Entuziasmul și nerăbdarea le-au fost tăiate de prețurile exagerate din acest an cu care Târgul de Crăciun din București i-a întâmpinat. De la suverniruri până la diferite preparate și deserturi, tarifele sunt mult prea ridicate pentru bugetele românilor.

Vizitatorii au fost profund dezamăgiți de banii pe care trebuie să îi scoată din buzunar pentru o porție de clătite. Dacă în alți ani acesta era mult mai scăzut, acum prețul clătitelor este de 30 de lei, fapt care i-a supărat pe iubitorii de dulciuri.

”Clătitele, foarte scumpe. 30 de lei una. Mi s-a părut mai scumpă decât ar trebui să fie. Acasă pot să fac cu cinci lei o clătită” a declarat o femeie.

Nota de plată care a devenit virală

Prețurile exagerate nu se opresc doar la clătite, ci și la restul preparatelor. O notă de plată achitată de un bărbat la Târgul de Crăciun a devenit virală, iar valoarea acesteia pentru o porție de varză cu ciolan, o porție de cartofi prăjiți și 200 de grame de șorici a ajuns la 150 lei.

”Preţurile sunt foarte mari, foarte mari. 10 lei un pahar cu vin mi se pare exagerat. O turtă dulce 20 de lei, enorm. Eşti la târg, e frig, stai în frig”, a mai spus un român.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page