Press "Enter" to skip to content

Președintele Ucrainei a ajuns de nerecunoscut. Grijile și nopțile nedormite l-au distrus pe Vladimir Zelenski. Cum a ajuns să arate acum. VIDEO

Volodimir Zelenski este epuizat și deja a venit cu mai multe propuneri către Vladimir Putin

Volodimir Zelenski luptă cu ultimele puteri, pentru a încerca să oprească tot acest război. Președintele Ucrainei este pregătit la orice oră să stea de vorbă cu Putin, crede că toată lumea trebuie să facă asta. Nu există o alte cale care să stopeze războiul, după cum a spus președintele ucrainean. 

Ultimele imagini cu Volodimir Zelenski sunt de-a dreptul șocante. Arată total diferit și se vede că de când Vladimir Putin îi atacă țara, acesta nu mai are liniște. Întreaga lume a observat atitudinea și implicarea lui Volodimir Zelenski, acesta alegând să lupte alături de compatrioții săi și să nu se dea în cale de la nimic. Din acest motiv, a sacrificat nopțile de somn și se vede că oboseala își spune cuvântul. Cu cearcăne pe față și vocea slăbită, Volodimir Zelenski se află mereu în căutarea de idei pentru a stopa războiul care a fost declarat țării sale. 

Volodimir Zelenski: „Lumea trebuie să vorbească cu Putin”

Într-un clip video în care apare pe rețelele de social media, lui Volodimir Zelenski i se citește oboseala și dezamăgirea pe chip. Oamenii au rămas uimiți când au văzut cât de slăbit este președintele ucrainean. Acesta a ținut să transmită un mesaj important pentru întreaga lume. Acesta este de părere că toată lumea trebuie să vorbească cu Vladimir Putin, pentru că astfel, nu există nicio șansă ca războiul să se încheie.

„Nu este vorba despre faptul că vreau să vorbesc cu Putin. Cred că trebuie să vorbesc cu Putin. Lumea trebuie să vorbească cu Putin, pentru că nu există alte moduri de a opri acest război.”, a fost mesajul transmis de președintele ucrainean.

Președintele Ucrainei, mesaj către Vladimir Putin

Deja obosit ca țara sa să fie distrusă și mai mult decât atât, Volodimir Zelenski a ținut să îi facă o propunere liderului rus.

„Ce vrei de la noi? Te rog să părăsești pământul nostru! Dacă nu vrei să pleci acum, așează-te la masa negocierilor. Sunt liber. Stăm, dar nu la treizeci de metri, așa cum ai stat tu cu Macron sau Scholz. Sunt vecinul tău. Nu trebuie să fiu la treizeci de metri distanță. Nu mușc. Sunt un tip normal. Stai cu mine și vorbește. De ce îți este frică?”, a spus președintele Ucrainei.  

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You cannot copy content of this page