Press "Enter" to skip to content

Preot, viral pe TikTok după ce a mărturisit că a vizitat iadul. Bărbatul a făcut infarct: ”Lucrurile pe care le-am văzut acolo sunt…”

Un preot a devenit viral pe TikTok după ce a mărturisit că a vizitat iadul. Bărbatul a făcut infarct, iar lucrurile pe care le-a văzut acolo sunt greu de imaginat de omenire. Mai mult, acesta a dezvăluit și ce melodii se cântă acolo.

  • Un preot a devenit viral după ce a spus că a vizitat iadul
  • Bărbatul a dezvăluit ce melodii de cântă acolo

Mulți oameni ajung să facă infarct, iar apoi să își revină, însă puțini sunt cei care se întorc cu povești incredibile. Un preot a devenit viral după ce a trecut printr-o experiență terifiantă, când și-a revenit și a spus că a vizitat iadul. Întâmplarea a avut loc în luna februarie a anului 2016, însă și-a făcut curaj acu să împărtășească lumii ceea ce a trăit.

Un preot a devenit viral după ce a spus că s-a întors din iad

Experiența inedită a unui preot a adunat nu mai puțin de 500.000 de aprecieri ale oamenilor din mediul online și a devenit viral pe TikTok, după ce a povestit cum a fost experiența în iad. Bărbatul a suferit un infarct, apoi și-a revenit, însă în acel timp, a spus că a făcut o călătorie în iad. Lucrurile pe care le-a văzut acolo a spus că sunt greu de descris.

Bărbatul a fost speriat de ceea ce a văzut. Gerald Johnson este din Michigan și a devenit viral în scurt timp după ce a povestit că în iad se cântă melodia Umbrella de la Rihanna sau Don’t Worry Be Happy de la Bobby McFerrin. Pe acestea, demonii le cântă într-un stil diferit și atroce oamenilor pe care îi chinuie.

”Acolo se cântă Umbrella de la Rihanna și Don’t Worry Be Happy de la Bobby McFerrin, dar nu în versiuni originale, ci cântate de demoni într-un mod atroce. Iadul chiar e atât de rău pe cât îți imaginezi. Nu l-aș dori nici celui mai mare dușman al meu”, a spus bărbatul pe TikTok.

Bărbatul a crezut că a ajuns în Rai

Atunci când a simțit că sufletul său a părăsit trupul, Gerald Johnson a crezut că a ajuns în Rai. Însă, acesta a spus că a ajuns în iad unde a văzut lucruri care l-au terifiat și pe care și le amintește cu detalii după aproape șapte ani.

”Spiritul meu a părăsit corpul fizic și am crezut că mă duc sus. Am crezut că am făcut atât de mult bine în timpul vieții și că am ajutat atât de mulți oameni, încât ajung în Rai, și, totuși, am coborât în iad. Lucrurile pe care le-am văzut acolo sunt de nedescris”, a mai spus bărbatul.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page