Press "Enter" to skip to content

POVESTEA CARE A DEVENIT VIRALĂ! ÎNTÂLNIRE DE GRADUL ZERO ÎNTRE UN DOCTOR ȘI O FARMACISTĂ

Un medic a avut parte de o întâmplare nu tocmai plăcută. Prezent într-o farmacie, acesta a auzit discuția dintre o tânără farmacistă și o bătrânică. Vorbele tinerei l-au deranjat destul e rău așa că a simțit nevoia să intervină. Întreaga întâmplare a fost făcută publică pe rețelele de socializare și a devenit virală.

O întâlnire de gradul zero a avut loc într-o farmacie. Un doctor a auzit cum este criticat de către farmacistă și nu a putut să nu intervină.

Medicul a făcut public dialogul pe care l-a avut în farmacie, iar întâmplarea lui i-a amuzat pe internauți.

„Am ieșit la o alergare scurtă, să îmi limpezesc mintea și să îmi dezmorțesc puțin articulațiile. În drum spre casă, intru într-o farmacie. În fața mea o bătrânică îi întinde o rețetă simplă «domnișoarei». După o analiză scurtă, solicită ajutorul colegei. O altă «domnișoară».

Domnișoara 2, apucă rețea și după o analiză ultra, mega rapidă, dă ochii peste cap. Bătrânică întreabă «s-a întâmplat ceva?». Domnișoara 2 răspunde «nu neapărat, mă uitam la medicul care v-a eliberat rețeta».

«E vreo problemă cu rețeta?», continuă bătrânica să întrebe. «Cu rețeta nu, dar puteați să alegeți un medic mai bun» (rețeta era parafată de mine), răspunde domnișoara 2. Domnișoara 1 îi arde un cot pe sub tejghea”, scrie medicul pe pagina de facebook.

După ce bătrânica și-a primit medicamentele, doctorul nu a putut să se abțină și a fost curios să afle de ce tânăra farmacistă are o părere așa proastă despre el.

„Mă iertați că vă întreb, de ce spuneți că Dr. Bivolaru nu e așa bun? Domnișoara 2 simte pericolul și încearcă să se eschiveze. Nu mă las: am programare la el joi, aș vrea să știu dacă mai merg sau nu. «Cu ce să încep?

Cu faptul că e mitocan, arogant și nesimțit?», «Pe mine nu mă deranjează aroganța mitocănia și nici nesimțirea, atâta timp cât îmi rezolvă problema» îi răspund”, a mai povestit doctorul.

De la acest punct, medicul chiar era intrigat de atitudinea farmacistei și a vrut să afle până la capăt ce stă la baza acuzațiilor aduse.

„«Păi am auzit că, nici ca medic nu e așa bun» îmi răspunde domnișoara 2. «Ați auzit? Credeam că i-ați fost pacientă. Eu dacă aș spune că am auzit despre dumneavoastră că sunteți genul de fată care face un test de inteligență și rezultă că e frumoasă, credeți că ar fi corect față de dumneavoastră?»

M-am uitat pe ecusonul ei la nume și vă pot spune atât: O femeie nu se supără pe un bărbat pentru ce îi face, ci pe toate ocaziile ratate în care putea să îi facă ceva și nu i-a făcut! Las poza asta aici pentru domnișoara 1, că era drăguță foc. Las poza și pentru domnișoara 2, poate testul de inteligență iese POZITIV”, a mai spus doctorul.

De la acest punct, medicul chiar era intrigat de atitudinea farmacistei și a vrut să afle până la capăt ce stă la baza acuzațiilor aduse.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page