Press "Enter" to skip to content

Piele îmbătrânită? Pune doar 3 picături din acest ulei pentru a-ți îndepărta 10 ani de pe față: aproape mai puternic decât botoxul!

Urmele pe care timpul trece și le lasă pe față sunt inevitabile dar, să recunoaștem, nimănui nu-i plac. Ridurile, liniile fine și petele reprezintă un disconfort pentru majoritatea oamenilor și dorința tuturor este să le vadă dispărând într-o clipă.

Ei bine: există un ulei de do-it-yourself , natural, ecologic și eficient care face minuni! Spune -ți adio cremelor scumpe pe care le cumperi din magazinele de parfumuri pentru că, odată ce ai încercat-o, nu o vei abandona niciodată!

Piele îmbătrânită? Doar răspândiți 3 picături din acest ulei pentru a elimina 10 ani de pe față: mai eficient decât botoxul!

Eficient, plăcut de folosit, ecologic și economic : poți cere mai mult de la un produs de frumusețe? Pentru a face acasă uleiul natural pentru față cu un efect anti-îmbătrânire puternic , trebuie doar să obțineți câteva semințe de chimen negru (sunt suficiente aproximativ două linguri de supă) și să le măcinați fin.

Odată ce ai făcut ceea ce tocmai s-a indicat, trebuie doar să pui în practică, pas cu pas, procedura pe care o indicăm mai jos.

Ulei de față, prepară-l așa și vei avea efecte imediate

Cand ati obtinut un amestec de faina prin macinarea semintelor de chimen negru, adaugati in acesta 100 ml de ulei de masline extravirgin. Se amestecă bine, se pune într-un borcan și se lasă la frigider 21 de zile. Cu toate acestea, la fiecare două-trei zile, nu uitați să deschideți borcanul și să întoarceți amestecul. La final, cerne uleiul și toarnă-l într-o sticlă curată.

În acest moment, nu mai rămâne nimic de făcut decât să încerci și… să te uimești! Mai jos vă spunem cum să-l utilizați.

Ulei de întins pe față și pe gât, folosește-l așa și întinerește 10 ani

Acum uleiul natural pentru față este gata: folosește-l așa.

Pune două-trei picături de produs (da, este nevoie de foarte puțin) pe un tampon de bumbac (sau un bumbac) și trece-l ușor pe toată fața și gâtul, deja curățate și uscate. Pentru un efect mai bun și mai rapid, repetați operația dimineața și seara .

În câteva zile îți vei vedea pielea diferită, reînnoită și întinerită. De altfel, uleiul obtinut din seminte de chimen, cu puterea sa hidratanta, calmanta, hranitoare si elasticizanta , se dovedeste a fi un adevarat elixir de frumusete si tinerete pentru piele. În plus, acest ulei de față este complet ecologic, prin urmare nu respectă doar pielea, ci și mediul.

Pentru o piele frumoasa si sanatoasa nu trebuie sa cheltuiesti multi bani, doar bazeaza-te pe niste remedii de la casa care sunt cel putin la fel de valabile precum cosmeticele gasite pe piata, dar la costuri aproape zero si cu rezultate, uneori, chiar mai mult. satisfăcător.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page