Press "Enter" to skip to content

Pe litoral preturile cresc si nu se mai opresc! Cat costa niste simple oua ochiuri

În mijlocul sezonului estival, mulți români și-au început deja vacanțele. Cu toate acestea, turiștii care ajung la stațiunile de pe litoralul Mării Negre se confruntă cu surprize neplăcute în ceea ce privește prețurile la mâncare. Vom discuta în continuare despre costurile exorbitante ale unor ouă ochiuri în Eforie Nord.

În debutul lunii iulie, prețurile au crescut considerabil în stațiunile de pe litoralul Mării Negre. Cei care aleg să-și petreacă vacanța pe aceste plaje vor fi supuși unor surprize neplăcute. Mai exact, luarea unei mese la un restaurant devine un lux pentru majoritatea dintre noi.

În ciuda creșterii semnificative a prețurilor față de anul trecut, începând cu 1 iulie, turiștii vor trebui să-și adâncească și mai mult buzunarele pentru a petrece câteva zile pe litoralul Mării Negre. În mod specific, costurile cazării pe această zonă au crescut într-o măsură extrem de mare. Prețul unei nopți de cazare la hotel a fost majorat în medie cu 20% începând de sâmbătă. Din păcate, prețurile la restaurante au explodat.

Aceste majorări drastice ale prețurilor i-au șocat pe cei care au ajuns pe litoral în această perioadă. Un turist ales să-și arate dezamăgirea față de prețurile la mâncare în stațiunea Eforie Nord, postând câteva fotografii ale meniului dintr-un astfel de restaurant pe rețelele de socializare. De exemplu, o porție simplă de două ouă ochiuri costă nu mai puțin de 12 lei. Cei care doresc să savureze o porție de ouă ochiuri românești, cu telemea și mămăliguță, trebuie să plătească suma de 19 lei. Chiar și o omletă simplă costă acum 12 lei, în timp ce una cu cașcaval ajunge la 14 lei.

Care este cea mai scumpă stațiune de pe litoralul românesc?

Deși Mamaia este considerată de mulți drept cea mai exclusivistă stațiune de pe litoralul românesc, Vama Veche a depășit-o în ceea ce privește prețurile, în special cele la mâncare. Astfel, o ciorbă costă 35 de lei în această stațiune, care era frecventată în principal de tineri acum câțiva ani.

„Ar fi bine să scadă prețurile cu doi, trei lei, sincer, deoarece se adună. O ciorbă costă între 30 și 35 de lei, cam așa”, a declarat un turist.

O shaorma costă 41 de lei, în timp ce apa plată are un preț dublu față de cel obișnuit. Berea se ridică la 12 lei, iar pentru o înghețată va trebui să scoateți din buzunar suma de 20 de lei.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page