Press "Enter" to skip to content

Patru județe intră sub cod galben de ploi torențiale și vijelii, de mâine dimineață. ANM anunță ciclon în Marea Neagră

Administrația Națională de Meteorologie a emis, astăzi, o avertizare cod galben de ploi însemnate cantitativ și intensificări ale vântului pentru zone din Dobrogea și sud-estul Munteniei, respectiv județele Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Potrivit ANM, în Dobrogea și sud-estul Munteniei vor fi ploi ce vor avea și caracter de aversă și, mai ales prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și izolat 40 l/mp. Pe parcursul zilei de marți (11 aprilie), vântul va avea intensificări cu viteze de 55…70 km/h. Marți, intensificări temporare ale vântului vor fi și în sudul Moldovei și local în Muntenia, cu rafale în general de 45…55 km/h, iar la altitudini de peste 1700 m în Carpații Meridionali și de Curbură vor fi viteze de 70…80 km/h.

Avertizarea cod galben de ploi însemnate cantitativ și intensificări ale vântului intră în vigoare marți dimineața la ora 6.00 și va fi valabilă până miercuri, la ora 15.00.

Vreme caldă în București. ANM anunță temperaturi maxime de 16 grade Celsius

În București, vreemea este într-un proces de încălzire. Potrivit ANM, cerul va prezenta înnorări și trecător vor fi ploi ce vor avea și caracter de aversă, marți și miercuri.

Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar cea minimă va fi de 5…7 grade.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page