Press "Enter" to skip to content

Părintele Calistrat Chifan a povestit că s-a întâlnit cu diavolul. Cum l-a descris preotul: ”Mititel, negru, cu pălărie pe cap…”

Părintele Calistrat Chifan a făcut dezvăluiri cutremurătoare. Preotul de la Mănăstitrea Vlădiceni, din județul Iași, a povestit că s-a întâlnit cu divaolul. Duhovnicul a dat toate detaliile despre întâmplarea care l-a marcat. Cum l-a descris slujitorul lui Dumnezeu pe cel care, încă din cele mai vechi timpuri, se spune că este vinovat pentru tot răul din lume.

  • Preotul Calistrat Chifan, despre întâlnirea cu diavolul
  • Cum l-a descris părintele
  • Povestea care îți va face pielea de găină

De curând, Părintele Calistrat Chifan a vorbit despre întâlnirea pe care a avut-o cu diavolul. Duhovnicul a povestit că, în tinerețe, a avut parte de o experiență ciudată pe care nu și-o poate explica nici acum, dacă ar fi nevoie să o explice. Totul s-a întâmplat când trecuse de clasa a șaptea.

Preotul Calistrat Chifan, despre întâlnirea cu diavolul

Părintele Calistrat Chifan a făcut dezvăluiri cutremurătoare și a vorbit despre întâlnirea pe care a avut-o cu … diavolul.

”Cred că eram trecut de clasa a șaptea și venind un vagon de marfă din Banat, cum se duceau moldovenii să lucreze în agricultură prin Ialomița, prin Bărăgan, prin Timișoara și când primeau la sfârșit arenda aia, în loc să le dea bani, le dădea furaje.(…) Eu aveam un lucru, pe care îl știam de când sunt eu copil: dacă cântă cocoșul noaptea, nu trebuie să te temi. Adică în momentul când cântă cocoșul, dracii fug și se sperie. Cruce la gât aveam, aveam așa un fel de scurtătură în mână, trebuia să trec peste un deal, peste o margine de pădure, peste un câmp pustiu, pe lângă un cimitir, nu mă impresioanau, n-aveam nicio treabă.”, își începe părintele povestea.

Povestea care îți va face pielea de găină

Acesta spune că a plecat de acasă cântând și fluierând, iar la un moment dat a auzit cântând un cocoș la un vecin. A trecut apoi pe lângă un cimitir, a ajuns la un vârf de deal și când a ajuns la un pom bătrân, mare, acolo stătea un om cam de vreun metru.

”Mititel, negru, cu pălărie în cap, mie mi s-a părut că fumează. Am dat „bună dimineața”, ăla nu a răspuns, dar cât am trecut eu vreo 2 kilometri, el la câțiva pași în spatele meu. Eu am grăbit ușor pasul, l-a grăbit și el. Am făcut cruce cu limba, am zis Tatăl nostru, m-am luat de-o grijă, am coborât pe o vale, am intrat pe ulița satului, el după mine. Când am ajuns în dreptul la mătușa mea și era bec afară, nu l-am mai văzut. Și atunci am zis: „Fii atent, Sarsailă, cum m-a păzit el tot drumul”, dar nu a avut ce să-mi facă. Și când intru la mătușa mea îi zic: „Hai, sculați-vă! Luați caii și căruța și hadeți că-i venit vagonul.” – „Tu ești nebun? Unde umbli noaptea așa aiurea? Abia e 12 jumătate.” De abia atunci mi-am dat seama, că eu umblam în împărăția lui. Adică exact când umblă el și poartă duhurile.”, a mărturisit părintele Calistrat Chifan, potrivit bzilive.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page