Press "Enter" to skip to content

Părintele Calistrat: „Când treci prin greutăți și ai necazuri, rostește următoarele cu mare încredere…”

„Când aveți câte o greutate sau un necaz, nu vă mai frământați până vi se sparge un vas de sânge la cap sau vă îmbolnăviți de stres și luați tone de pastile, ci spuneți așa:

Doamne Iisuse Hristoase, te primesc în inima mea ca Domn și Mântuitor personal! Fii Tu, rogu-te, Stăpânul vieții mele căci Ție îți predau duhul, sufletul și trupul meu ca să mă călăuzești Tu întru totul! Mă lepăd de cel rău și de toate practicile lui. Ia Tu trecutul meu, prezentul și viitorul! Amin. Doamne, eu am alunecat în necazul acesta, Tu ajută-mă să ies!

Căci după ce te îmbolnăvești, nu-ți mai folosesc reușitele. Deci tu trebuie să rămâi om integru lui Dumnezeu, să te poți bucura de Slava Lui și de Măreția Lui!

Totul e în mâna lui Dumnezeu! Trebuie să demonstrăm că suntem ortodocși concentrați și să nu ne transformăm în ortodocși diluați! În loc să învățăm Sf. Scriptură pe de rost, noi învățăm tot felul de scrieri și de nimicuri pe care le scriu oamenii fără ocupație.„

Părintele Calistrat spune: „În clipa în care am blestemat, blestemul se întoarce peste noi!” Ce înseamnă să blestemi în casă:

„Vai, să vezi că Pământul e condus și că Pământul e dirijat. Om fi, domnule, om fi! Pentru că și circulația este dirijată și țara este condusă. Dar destinul fiecărui om, mai înainte de toate, este în mâna lui Dumnezeu!

Sfărma Domnul sfatul boierilor! Adică al conducătorilor noștri! Sfărma Domnul gândul noroadelor! Adică ce pun alții la cale! Iar Domnul rămâne în veac și pomenirea Lui din neam în neam! Căci adevărat zic vouă: Înainte de a trece cerul și pământul, o iotă sau o cirtă din Lege nu va trece, până ce se vor face toate.

De cine trebuie să mă tem?

În numele Tatălui, și-al Fiului, și-al Sfântului Duh. Amin.!

Părintele Calistrat Chifan

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page