Press "Enter" to skip to content

Orașul din România cu mai multe soții!

Orașul din România unde te poți căsători cu mai multe femei

Visul oricărui bărbat este să aibă în jur mai multe domnișoare, iar acest lucru poate fi trăit în județul Tulcea.

Chiar dacă poate fi greu de crezut, în România se află comunități unde bărbații se pot căsători chiar și cu patru femei. Această posibilitate unică este oferită de orașul Babadag, situat în județul Tulcea, unde tradițiile musulmane permit poligamia.

Poligamia în județul Tulcea

Într-o comunitate de aproximativ 1.500 de persoane, bărbații au posibilitatea să aibă mai multe soții în cadrul unei căsătorii legale. Cu toate acestea, această oportunitate vine la un preț, iar bărbații trebuie să scoată din buzunar sume spectaculoase de bani pentru a se însoți cu femeile respective. Potrivit informațiilor, fetele pot fi cumpărate cu aproximativ 30.000 de euro, iar valoarea miresei poate să crească în funcție de anumite criterii.

Babadag, orașul în care tradițiile musulmane permit poligamia

Babadag, un cartier situat în orașul cu același nume, găzduiește această comunitate unica în România. Tradițiile musulmane sunt fundamentale pentru locuitorii din această zonă, iar căsătoriile cu mai multe femei sunt acceptate și reglementate de către comunitate. Fetele din această comunitate sunt deseori măritate la o vârstă fragedă și unele dintre ele pot fi chiar cumpărate, aceasta fiind o practică obișnuită în tradiția musulmană. Prețul unei soții poate varia de la sute de euro până la suma impresionantă de 30.000 de euro.

Preferințele bărbaților și obiceiurile din cartierul Bendea

În cartierul Bendea din Babadag, o atenție deosebită este acordată femeilor blonde. Acestea sunt considerate un simbol al bunăstării și sunt foarte apreciate în cadrul comunității. Fetele blonde sunt asimilate spicelelor de grâu și chiar cu aurul, fiind considerate de o frumusețe rară. Această preferință duce la creșterea valorii unei soții, iar suma necesară pentru a o cumpăra poate ajunge la 30.000 de euro.

Un alt aspect interesant al comunității din cartierul Bendea este faptul că bărbații se pot căsători cu verii lor de gradul întâi. Acest obicei este specific pentru această zonă și face parte din tradițiile musulmane pe care locuitorii le respectă cu strictețe. În cartierul Bendea se găsesc mai multe locuințe, iar bărbații din zonă nu lucrează, având venitul asigurat de alocația copiilor.

Orașul Babadag din județul Tulcea găzduiește o comunitate unică în România, unde bărbații au posibilitatea să aibă mai multe soții. Cu toate că acest fenomen poate părea surprinzător în contextul social actual, este important să înțelegem că tradițiile musulmane și obiceiurile locale sunt esențiale în această comunitate. Astfel, în cartierul Bendea din Babadag, bărbații pot trăi visul de a avea mai multe soții, respectând tradițiile și regulile specifice acestei culturi.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page