Press "Enter" to skip to content

Obiect rar descoperit într-un copac din Las Vegas

In fiecare zi, oameni din toate colturile lumii descopera obiecte unice in moduri ciudate, obiecte care pur si simplu te fac sa te inchini! Fie ca e vorba despre obiecte antice sau alte tipuri de ciudatenii, nu vei gasi nicari obiecte mai ciudate decat in Amanetul Vedetelor din Las Vegas.

 Un revolver rar ascuns in copac, descoperit in Amanetul Vedetelor din Las Vegas

Un client al Amanetului Vedetelor din Las Vegas a adus un obiect unic care avea nevoie de opinia unui expert: un revolver Remington care fusese ascuns intr-un copac pentru Dumnezeu stie cat timp! Omul a despartit in doua busteanul pentru a scoate la iveala revolverul vechi din interiorul lui.

Expertul de arme, unde a fost dus pistolul, a fost socat cand l-a vazut. Deși vede astfel de arme zilnic, nu a mai auzit niciodată ca unul să fi fost ascuns într-un pom! Unde mai pui că era și gata încărcat. Se pare că acest revolver era o piesă foarte rară care datează din timpul Războiului Civil American.

 Estimarea valorii revolverului rar

Omul care a gasit revolverul a primit o estimare a valorii acestuia, daca se decide sa il vanda, va primi intre 3.000 si 4.000 de dolari. Insa, pretul poate varia in functie de starea obiectului si de interesul cumparatorilor colectionari.

Acesta nu este primul obiect unic descoperit in Amanetul Vedetelor din Las Vegas. Aici, oamenii se pot astepta intotdeauna la obiecte unice si fascinante, care spun povesti despre trecut si care reflecta istoria Americii si nu numai.

In concluzie, Amanetul Vedetelor din Las Vegas este un loc fascinant pentru cei pasionati de istorie si obiecte vechi. Fiecare zi aduce noi descoperiri si aventuri, iar expertii de aici sunt intotdeauna pregatiti sa ofere consultanta si sa ajute la determinarea valorii unor obiecte unice.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page