Press "Enter" to skip to content

O româncă adoptată în Elveția în urmă cu 23 de ani și-a găsit familia naturală după un anunț pe Facebook: „Nu-mi amintesc aproape nimic de atunci decât o minge roz cu puncte albe cu care mā jucam”

Roxana a fost adoptată de o familie din Elveția în urmă cu 23 de ani, pe când avea doar 2 ani. Acum, tânăra a decis că vrea să-și cunoască familia adevărată, motiv pentru care a făcut un apel pe Facebook. Ea a furnizat în respectiva postare toate informațiile pe care le deține despre familia ei.

O româncă adoptată, care s-a născut în Brașov, nu și-a cunoscut mama. În primii doi ani de viață, a fost crescută de o asistentă maternală, apoi a plecat în Elveția cu familia adoptivă. Roxana Cristea pe numele ei s-a născut în mai 1998 și, în primii ani de viață, a fost crescută de asistenta maternală Hermina Tacea. Despre mama ei știe doar că se numește Georgeta Cristea și că este născută în ianuarie 1978 în București.

Tânăra a făcut un apel pe pagina de Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României pentru a o găsi pe cea care i-a dat viață. Iar norocul a fost de partea ei. În nici o zi de când a fost făcută postarea, Roxana și-a găsit familia, iar postarea a fost actualizată cu hashtagul #FamiliaGasită.

Numele meu la naștere a fost ROXANA CRISTEA si sânt născutā la data de 19 MAI 1998 în BRASOV. Mama mea biologicā se numea GEORGETA CRISTEA născutā la data de 10 ianuarie 1978 in București si acum ar avea vârsta de 45 de ani cu domiciliu in ORMENIS sat AUGUSTIN, str MORII nr277 Jud BRAȘOV.

Despre mine stiu cā am fost la un orfelinat și apoi la o asistentă maternalā care se numește HERMINA TACEA.Nu-mi amintesc aproape nimic de atunci, decât o minge roz cu puncte albe cu care mā jucam mereu. Am fost adoptată in 2000 de către o familie extraordinarā. Astāzi fac apel la dumneavoastrā, vā rog sā îmi fiti alāturi si sā mā ajutati sā îmi găsesc rădăcinile și posibilii frati dacā as mai avea. Sunt fericitā și împlinitā în viatā, numai cā îmi lipseste ceva în sufletul meu, de aceea vreau sā știu și eu de unde provin. Dacă știți pe cineva cu acest nume, dacā cineva îsi aminteste de povestea mea vā rog sā scrieți in privat la aceastā paginā“, scrie tânăra româncă.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page