Press "Enter" to skip to content

O recunoști? S-a schimbat radical de când a dispărut de la TV

Timpul nu iartă pe nimeni, nici măcar pe vedete. Chiar dacă apelăm la operațiile estetice, tot nu putem opri timpul în loc, mai ales dacă nu ne ocupăm constant de felul în care arătăm. A simțit asta pe pielea ei chiar fosta iubită a lui Costin Mărculescu, care acum a ajuns de nerecunoscut.

Carmen Pleșea, de nerecunoscut

Carmen Pleșea a fost una dintre cele mai cunoscute femei din showbiz-ul românesc, dar și una dintre cele mai sexy prezențe feminine cu care s-a afișat Costin Mărculescu. În urmă cu 10 ani făcea furori cu trupul ei sculptat și codițele afro care o caracterizau și îi dădeau un look special, dar lucrurile s-au schimbat complet acum.

Acum, însă, Carmen Pleșea are 55 de ani și aspectul ei s-a schimbat complet. Femeia încă se ține bine și mai are formele de altădată, dar nu poate spune că arată ca înainte, când șoca de fiecare dată prin aparițiile sale spectaculoase și extrem de extravagante, când lăsa să se vadă mai mult decât trebuia.

Carmen Pleșea a ajuns acum la vârsta de 55 de ani și nu mai are trupul de invidiat de odinioară, dar încă arată bine. Totuși, a pierdut lupta cu kilogramele în plus și puțini o mai recunosc, pentru că majoritatea trăsăturilor din trecut au dispărut. Nu a renunțat pe deplin la coafurile controversate, dar este mai atentă la aspectul ei fizic și încearcă să fie mai serioasă.

Carmen Pleșea a luat calea bisericii

Carmen Pleșea nu mai este deloc activă pe rețelele de socializare și tot ce postează sunt amintiri mai vechi, în care se distra, trăia clipe minunate alături de prieteni și familie. Majoritatea distribuirilor ei sunt cântece religioase, imagini cu îndemnuri de acest fel.

Se pare că fosta iubită și parteneră de afaceri a lui Mărculescu are cu totul alte preocupări acum, de când a dispărut din lumina reflectoarelor și a renunțat la viața mondenă. Carmen Pleșea a ales să se apropie mai mult de divinitate și a luat calea bisericii, mai ales după ce a trecut în neființă mama ei, cu care a avut o relație specială.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page