Press "Enter" to skip to content

O nouă lovitură pentru Oana Lis. Ce a pățit soția fostului primar al Capitalei: ”Un necaz nu vine singur…”

Pentru Oana și Viorel Lis, ultima perioadă nu a fost deloc una ușoară. Fostul primar general al Capitalei s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, și, pe lângă asta, cei doi au și probleme pe plan financiar și le e din ce în ce mai greu să se întrețină. Acum, Oana Lis a primit o nouă lovitură. Ce a pățit soția fostului primar al Capitalei.

  • O nouă lovitură pentru Oana Lis
  • Ce a pățit soția fostului primar al Capitalei

E adevărat, se spune că un necaz nu vine niciodată singur. După ce a fost nevoită să își amaneteze verigheta pentru a-i cumpăra lui Viorel Lis cele necesare, acum, Oana Lis a primit o nouă lovitură. Ce a pățit soția fostului primar al Capitalei.

O nouă lovitură pentru Oana Lis

Soția fostului primar al Capitalei a făcut un apel disperat pe Facebook, după ce a dar de un alt necaz. Mai exact, în timp ce se afla în trafic, după ce a călcat cu mașina într-o groapă, aceasta s-a stricat.

„Pe principiul ca nici un necaz nu vine singur…după ce „mi s-a stricat” Viorel, acu mi s-a stricat si masina si azi cer si eu un sfat bărbaților pricepuți la auto…Deci, am dat într-o groapă , mi s-a spart baia de ulei, am mai mers 5 min si nu a mai pornit masina. Am pus piesa si ulei, dar masina nu mai porneste. În principiu, în 5 min, praf, am rămas fără mașină. Deoarece eu nestiind… am incercat sa pornesc masina cică s-a calat motorul si va trebui un motor nou si tribuna.”, a scris Oana Lis pe rețelele de socializare.

Soţia fostului primar al Capitalei a încercat să găsească o rezolvare a problemelor ei, pe reţelele de socializare, acolo unde a cerut părerea celor care se pricep în domeniul auto.

„O sa am si diagnoza la reprezentanta, dar sigur aceste piese originale sunt f scumpe. Deci, Volskgen Passat 2020, benzina. Vreau sa va cer un sfat…voi ce ati face în locul meu? Unde se gasesc motoare si bune si mai ieftine? Știți vreun service profi care se ocupă de asa ceva? Ce sa fac? Pur si simplu, am carnet de 23 ani și conduc, dar sunt socata cum asa repede s-a stricat o masina ok si nefolosita decât putin…si disperată…ca asta imi lipsea. Bineinteles, ca accept situația, bine că nu am avut accident, nu m-am născut în mașină, pot si fără, dar va cer un sfat…cum să rezolv această situație…daca ati trecut cumva prin asa ceva sau va pricepeti la treburi d-astea. Va mulțumesc anticipat!”, este mesajul postat de Oana Lis, pe pagina sa de Facebook.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page