Press "Enter" to skip to content

O mămică de doar 26 de ani a murit din cauza sărăciei. Iuliana era însărcinată și urma să nască al treilea copil

Iuliana Dragnea era o mămică tânără care a pierdut lupta cu viața. Condițiile grele în care a trăit, dar și boala de care suferea i-au fost fatale. Aceasta era însărcinată și mai avea acasă doi copii.

  • O tânără de 26 de ani a decedat din cauza sărăciei
  • Iuliana nu a avut bani de un control medical

O tânără de doar 26 de ani s-a stins, lăsând fără mamă doi copii și un al treilea pe drum. Iuliana Dragnea din Epureni, județul Vaslui era însărcinată în patru luni și a ajuns prea târziu la spital. Aceasta a avut stări de sufocare și totul a început în urmă cu trei zile, pe 4 noiembrie.

Văzând-o așa, soțul ei a sunat la ambulanță, iar cadrele medicale au transportat-o la spitalul din Bârlad. Femeia ajuns internată la secția de Obstetrică și Ginecologie, unde a primit diagnosticul de pneumonie bilaterală interstitială acută.

Tânăra nu a avut bani de un control medical

Conform analizelor, Iuliana Dragnea era bolnavă de mai multă vreme, iar imunitatea sa era aproape inexistentă. Lipsurile familiei au făcut-o pe tânără să își pună sănătatea pe locul al doilea. Un control medical nu a mai făcut în ultimii ani, iar acum, a fost mult prea târziu.

Deși a fost intubată la ATI pentru a-și reveni, tânăra a pierdut lupta cu viața în doar 24 de ore. În data de 5 noiembrie e decedat.

Se strâng bani pentru înmormântarea Iulianei

Vestea că a murit a venit ca un trăsnet pentru familia ei și apropiați. Soțul ei, bolnav de inimă a fost în stare de șoc, mai ales că a rămas singur cu doi copii de crescut, o fetiță de cinci ani și un băiețel de doi ani.

Asociația „Născută Înger” sprijină această familie greu încercată. Pentru înmormântarea Iulianei Dragnea au început să se strângă donații, deoarece familia este prea săracă. Vecinii au început să se implice pentru a face rânduielile bisericești care se cuvin.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page