Press "Enter" to skip to content

O mamă îndoliată a continuat să-i trimită SMS-uri fiului mort. Într-o zi a primit răspuns. Ce scria în mesaj

O femeie îndurerată de pierderea fiului său, Taylor, nu s-a putut despărţi total de acesta. Ca să-şi verse dorul, aceasta i-a tot trimis SMS-uri, până când un mesaj s-a întors de la numărul fiului său.

O femeie îndurerată de pierderea fiului său, Taylor, nu s-a putut despărţi total de acesta. Ca să-şi verse dorul, aceasta i-a tot trimis SMS-uri, până când un mesaj s-a întors de la numărul fiului său.

Carol Adler este o mamă care nu s-ar fi aşteptat ca fiul său să moară atât de devreme, atunci când visul lui de a deveni poliţist a început să devină realitate.

Cei doi erau inseparabili, până când moartea a intervenit. Acesta avea zeci de vise printre care se regăseau şi înrolarea în armată, căsătoria şi crearea unei familii, să înoate „cot la cot” cu rechinii şi să salveze o viaţă.

Taylor se afla în timpul programului pe 23 mai 2015. Acesta trebuia să investigheze un accident de maşină pe autostrada Colorado 66, în apropierea Weld County. În acelaşi timp, un echipaj de poliţie circula cu mare viteză în direcţia lui. Deşi au fost atenţionaţi, poliţistul ce se afla la volanul maşinii nu a respectat avertismentul şi a lovit ambii ofiţeri aflaţi la faţa locului. Atunci, Tylor şi-a pierdut viaţa pe loc.

Se pare că nu a murit fără să-şi îndeplinească visul: chiar înainte să moară, acesta a salvat o viaţă. Un şofer aflat la scena primului accident a fost avertizat de către Taylor să se dea la o parte în timp ce maşina de poliţie se apropia.

„Dacă l-ai mai putea întreba, ar mai fi făcut-o odată, chiar dacă s-a sacrificat pentru altcineva”, spunea mama lui.

După înmormântare, trauma imaginilor trăite cu îngroparea propriului fiu a făcut-o pe femeie să recurgă la a-i trimite SMS-uri pe numărul pe care Tylor îl avea.

După nenumărate mesaje, femeia îndurerată a primit şi un răspuns: „Îi trimiteţi mesaje Sergentului Kell Husley de la Greeley Police şi nu cred că mesajele dumneavoastră merg acolo unde credeţi dumneavoastră”.

Cum puţini s-ar fi aşteptat, numărul a fost redistribuit unui veteran în poliţie.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page