Press "Enter" to skip to content

O fetiță de 8 luni din Baia Mare a murit, după ce medicii i-au greșit diagnosticul. Anais a fost tratată pentru roșu în gât

Anais a murit la 8 luni, după ce a fost găsită fără suflare în pătuțul ei. Înainte de asta, medicii au trimis-o acasă cu tratament pentru roșu în gât și au certat-o pe mama ei, spunându-i că nu este un caz de urgență, după ce aceasta s-a prezentat cu fetița la spital.

  • O fetiță din Baia Mare a murit la 8 luni
  • Medicii i-au greșit diagnosticul

Un bebeluș de 8 luni din Baia Mare a avut un sârșit tragic, după ce a fost găsit mort în pătuțul său. Mama fetiței a fost cu Anais la spital, însă medicii au trimis-o acasă cu tratament pentru roșu în gât, după ce au certat-o că nu era un caz de urgență. Este al doilea copil care a murit din aceeași cauza în Baia Mare în ultimul timp.

Anais a murit la 8 luni după ce medicii i-au greșit la diagnosticul

Anais a murit la 8 luni, după ce medicii i-au greșit diagnosticul. Fetița a fost găsită fără suflare în pătuț, de către mama ei. Femeia s-a prezentat la spital cu fiica ei, însă medicii cu certat-o deoarece au considerat că nu era un caz de urgență. Ulterior, au trimis-o acasă cu tratament pentru roșu în gât, care i-a fost fatal, în cele din urmă.

Fetița a ajuns la spital cu febră 40, a fost consultată de medici, iar apoi cadrele medicale le-au spus părinților că poate să o ducă acasă. Însă decesul lui Anais a fost înregistrat marți dimineață, la ora 06:50.

Din păcate, este al doilea caz de acest gen în ultima săptămână la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare. Înainte de Anais, un alt băiețel a fost trimis acasă cu tratament pentru roșu în gât, iar ulterior a fost internat la Secția Pediatrie. Acest lucru s-a întâmplat fără succes, deoarece băiețelul a murit la doar 3 ore.

Ce spun reprezentanții spitalului

În cazul lui Anais, mai multe persoane au oferit explicații. Reprezentanții spitalului au transmis că fetiței trebuia să îi fie continuată administrarea cu antibiotic primit la spital, iar tratamentul ei a fost schimbat. Medicul de familie a spus că a consultat-o înainte pe Anais, iar starea ei nu era bună, motiv pentru care i-a prescris un antibiotic puternic.

De pe altă parte, directorul medical al spitalului a refuzat să ofere mai multe detalii despre decesul celor doi bebeluși. Acum sunt așteptate rezultatele necropsiei, pentru a stabili cauzele decesului.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page