Press "Enter" to skip to content

O femeie s-a căsătorit cu o păpușă de cârpă, în Brazilia: „Marco e grozav și fidel…”

Meirivone Rocha Moraes, o femeie de in Brazilia de 37 de ani, a decis să se căsătorească u o păpușă

Iată ce spune femeia de 37 de ani despre partenerul ei, dar și cum a început povestea lor de dragoste mai puțin obișnuită!

O femeie s-a căsătorit cu o păpușă de cârpă, în Brazilia

În urmă cu ceva timp, Meirivone Rocha Moraes, în vârstă de 37 de ani, a primit o păpușă de cârpă de la mama sa. Lucrurile au devenit puțin complicate de aici, întrucât aceasta a început să se îndrăgostească de cadoul primit.

Timpul a trecut, însă sentimentele pentru păpușă erau din ce în ce mai puternice. Astfel, a decis să formeze o relație cu Marcelo, despre care spune că este un partener grozav și fidel.

Nu mă cert cu el, nu se contrazice cu mine şi mă înţelege orice ar fi. Marcelo e grozav şi fidel. E un bărbat minunat, iar toate femeile sunt geloase’, a mărturisit Meirivone Rocha Moraes.

Ca în orice cuplu, femeia recunoaște că mai există și momente neplăcute. De exemplu, cei doi au discuții din cauza faptului că el este cam leneș și nu susține casa.

„Are multe calităţi, dar e cam leneş şi nu munceşte deloc. Dar eu sunt o luptătoare şi fac totul pentru noi’, a adăugat femeia.

În ciuda acestor lucruri, ea este fericită cu partenerul ei și chiar susține că au și un copil împreună. Nunta a avut loc de curând, iar peste 250 de oameni au fost prezenți la evenimentul cel mare.

de cârpă. Aceasta spune că este extrem de fericită alături de partenerul ei și chiar a organizat o nuntă cu 250 de invitați.

O vorbă spune că dragostea nu ține cont de reguli. Ei bine, pe o femeie din Brazilia chiar nu o interesează ce zic cei din jurul ei. Astfel, a decis să trăiască o frumoasă poveste de dragoste cu o păpușă de cârpă. Ba chiar mai mult, Meirivone Rocha Moraes a organizat și o nuntă, iar peste 250 de persoane au fost invitate.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page