Press "Enter" to skip to content

O femeie din Iaşi şi-a călcat din greşeală cu maşina copilul de doi ani, în timp ce parca. Băieţelul a murit în curtea casei

O familie din Iași trece prin clipe groaznice! Într-o clipă de neatenție și-a pierdut copilul de doi ani.

Accident extrem de grav într-o comună din judeţul Iaşi. Un copil de doi ani și-a pierdut viața, după ce a fost călcat cu maşina de propria mamă.

O femeie din Iaşi şi-a călcat din greşeală cu maşina copilul de doi ani, în timp ce parca. Băieţelul a murit în curtea casei

Femeia din Iași îşi parca autoturismul şi fără să observe și-a lovit propriul copil cu mașina.

Din păcate, micuțul a fost grav rănit.

La fața locului s-au deplasat imediat medicii, însă, aceștia nu au mai putut face nimic pentru copil, fiind declarat decesul băiețelului. 

În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt.

„La data de 10 octombrie a.c., în jurul orei 11.40, o femeie din comuna Scânteia, județul Iași a sesizat faptul că, în timp ce efectua manevre de parcare a unei autoutilitare în curtea imobilului l-a acroșat pe fiul său, accidentându-l grav. Cadrele medicale sosite la fața locului au declarat decesul copilului”, transmite IPJ Iaşi.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page