Press "Enter" to skip to content

O femeie a rămas surprinsă după ce ouăle de la supermarket au eclozat. Acum are trei rățuște drept animale de companie. FOTO

O femeie a rămas surprinsă după ce trei ouă pe care le-a cumpărat de la supermarket au eclozat, astfel că acum are trei rățuște drept animale de companie.

Deza Empson, în vârstă de 31 de ani, a cumpărat șase ouă de la magazin și le-a pus într-un incubator pe care l-a cumpărat online pentru a crește papagali.

Ea a fost șocată când doar cinci zile mai târziu a putut vedea rătuște care se dezvoltau în interiorul unora dintre ouă, potrivit The Mirror.

River, Dusk și Daisy au ieșit din ouă după trei săptămâni

Puii au început să iasă din coaja oului trei săptămâni mai târziu – River și Dusk au sosit primii pe 11 iunie, urmați de Daisy o zi mai târziu.

Trio-ul nu iubește nimic mai mult decât o bălăceală în cadă, iar Daisy s-a atașat atât de mult de Deza încât o urmărește peste tot, ghemuindu-se pe umărul ei.

Ea plănuiește să o păstreze pe Daisy, dar River și Dusk vor merge să locuiască cu vărul ei.

Ce spune Deza despre noile ei rățuște

Mama cu trei copii, din Redcar, Yorkshire, a spus: „Sunt drăguți. E atât de nebunesc. Mă urmăresc peste tot.”

„Când i-am văzut pentru prima dată mișcându-se cu greu îmi venea să cred. Am fost de genul: `O, Doamne. O să am niște rațe!` Legătura mea cu Daisy este cu adevărat specială. Plânge după mine tot timpul. Cred că este atât de atașată de mine pentru că a trebuit să o ajut și a eclozat ultima. Nu îmi pot imagina acum că altcineva ar fi putut să o cumpere și să o mănânce,” a mai spus Deza.

Deza își testa noul incubator și a verificat că poate vedea în interiorul ouălor, înainte de a-l folosi pentru a crește peruși.

Ea a văzut un videoclip pe TikTok în care cineva a testat un incubator cu ouă de rață de la supermarket, așa că a folosit cinci, aruncând unul care era crăpat.

Deza a văzut vene dezvoltându-se în patru dintre ouăle de rață după cinci zile și apoi a început să vadă formele mici de rătuști crescând – și începând să se miște.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page