Press "Enter" to skip to content

O femeie a descoperit că e însărcinată, după ce a ajuns la spital din cauza constipației

Surpriză totală pentru o femeie din Statele Unite. Ea a descoperit că este însărcinată după ce a ajuns la spital din cauza constipației. După operația de micșorare de stomac la care a fost supusă, ea s-a îngrășat aproximativ 50 de kilograme. Inițial a pus aceste kilograme în plus pe seama pandemiei, însă când a ajuns la spital, avea să descopere adevărata surpriză.

A descoperit că e însărcinată, după ce a ajuns la spital din cauza constipației

Amy Slaton are parte de o nouă schimbare în viață, după ce a descoperit că e însărcinată. După operația de micșorare de stomac pe care a suferit-o în urmă cu patru luni, vedeta TLC era pregătită pentru un nou corp și o nouă viață. Însă, nu era pregătită pentru răsturnarea de situație care a avut loc în viața ei.

Inițial, Amy a crezut că din cauza pandemiei a pus la loc cele 54 de kilograme pe care le dăduse jos în urma operației pe care a suferit-o.

„În urmă cu patru luni, atinsesem 250 de kilograme, am atins obiectivul pus de Dr. Proctor.  Dar din momentul în care a debutat pandemia, știu că am început să depun din nou, dar nu știu cât de mult. „

Sora ei, Tammy, nu a fost încântată de marea veste

Mai mult, Amy era de părere că e foarte probabil să fie vorba de un efect advers al operației suferite, căci începuse să se plângă de constipație. Fapt ce l-a determinat pe soțul ei, Michael, să o ducă la camera de gardă.

„De ceva timp aveam probleme în a merge la toaletă. Tot ce vreau este să mă eliberez, nu mai suport. Burta mea este atât de mare pentru că nu pot merge la toaletă. N-am avut niciodată un asemenea disconfort.  Chiar mă îngrijorez la gândul că ar putea fi ceva serios.  E îngrozitor, pentru că operația mea a fost făcută doar în urmă cu patru luni. Corpul meu nu și-a revenit complet. „

După trei ore petrecute la urgențe, Amy a ieșit și i-a dezvăluit marea surpriză lui Michael, care era vizibil șocat.

„Am putut merge la toaletă, dar mai este ceva. Sunt însărcinată! Pentru a face raze X, trebuie să faci și un test de sarcină. Așa că am făcut, atunci doctorul s-a întors și mi-a zis că nu putem face raze X pentru că sunt însărcinată.”

Sora ei, Tammy, nu a avut o reacție prea bună la auzul marii vești.

„Mi-aș dori să te fi mințit! Știi că nu ar trebui să fii însărcinată acum. Nu mă înțelege greșit, vreau că tu să ai copii, dar e prea devreme”.

A avut una dintre cele mai ciudate pofte pe perioada sarcinii

Poftă incredibilă pentru o tânără de 33 de ani, din Liverpool. Pe perioada cât era însărcinată cu fiul ei, Indie, Zoe Eastman a poftit la baloanele de săpun. Îi plăceau atât de mult încât femeia susține că făcea baie de trei ori pe zi.

”Când am rămas însărcinată, îmi plăcea să fac baie și să încerc diverse produse. Însă abia în a 20 săptămână de sarcina, am început să am pofte și am început să mănânc baloanele de săpun. Dintr-un motiv anume, mi-a plăcut consistența lor. A fost un sentiment plăcut, ca și cum aș fi avut orgasm. Era mai bine chiar și decât sexul”, a declarat femeia.

Însă lui Zoe i-a fost atât de rușine de pofta ei ciudată, încât i-a ascuns-o și logodnicului ei. Acesta i-a aflat secretul într-o zi, când îngrijorat că iubita sa nu mai iese din baie, a intrat peste ea.

”Când Mark m-a prins mâncând baloane de spumă, ar fi trebuit să mă simt rușinată, dar mă simțeam atât de eliberată încât nu mi-a păsat dacă se uita la mine” , a mai spus tânăra, care între timp a născut.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page