Press "Enter" to skip to content

O fata din China a fost inchisa si tratata ca un animal de catre parintii ei din cauza iubitului ei

Ce se întâmplă atunci când familia ta nu este de acord cu cel pe care îl iubești?

Uneori, o simplă discuție poate rezolva problema, dar pentru o femeie din China, aceasta a fost o experiență traumatizantă. Zhang Qi a fost ținută într-un magazie timp de 6 ani pentru că familia ei nu a fost de acord cu iubitul ei. Chow, un vecin care a făcut pozele și le-a postat pe internet, a declarat că toată lumea din sat știa despre acest lucru, dar autoritățile nu au făcut nimic. Chiar dacă nu există un comentariu oficial cu privire la starea actuală a fetei, este important să discutăm despre violența din familie și să promovăm o cultură a iubirii și a toleranței.

  Tratată ca un animal

Zhang Qi a fost încuiată într-un magazie și obligată să doarmă pe o grămadă de paie timp de 6 ani pentru că nu și-a ascultat mama atunci când aceasta i-a ordonat să se despartă de iubitul ei. Cu toate că fata a insistat că s-a despărțit deja de iubitul ei, familia nu a fost de acord și a considerat că este mai bine să o țină închisă. Chow, vecinul care a făcut pozele, a declarat că a fost șocat să vadă cum fata a fost tratată ca un animal. Aceasta a încercat de multe ori să evadeze, dar fără succes.

  Autoritățile nu au făcut nimic

Chow a declarat că toată lumea din sat știa despre situația fetei, dar autoritățile locale nu au făcut nimic pentru a o ajuta. Acesta a contactat poliția și a postat pozele pe internet pentru a atrage atenția asupra situației, dar încă nu există un comentariu oficial cu privire la starea actuală a fetei. Este important să ne întrebăm de ce autoritățile nu au făcut nimic pentru a o ajuta pe Zhang Qi și să promovăm o cultură a toleranței și a iubirii în familie.

 Promovarea unei culturi a iubirii și a toleranței

Experiența lui Zhang Qi arată cât de important este să promovăm o cultură a iubirii și a toleranței. Fiecare persoană are dreptul să iubească și să fie iubită, indiferent de orientarea sexuală sau de alte aspecte care ar putea fi considerate neconvenționale. Este important să discutăm deschis despre violența din familie și să oferim sprijin pentru persoanele care se confruntă cu astfel de situații. Prin promovarea unei culturi a iubirii și a toleranței, putem crea o lume mai bună pentru toți.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page