Press "Enter" to skip to content

Nu degeaba se spune că e cea mai frumoasă prezentatoare din România. Corina Caragea, fotografii rare în costum de baie

Corina Caragea face senzație pe internet. Frumoasa prezentatoare a știrilor din sport de la Pro TV a postat pe contul de Instagram mai multe fotografii din vacanță, în costum de baie, spre bucuria fanilor, care i-au dat o mulțime de like-uri.

Corina Caragea, fotografii de senzație din vacanță

Corina Caragea a petrecut câteva zile de poveste în Mauritius. Bruneta a împărtășit întreaga experiență cu fanii ei de pe Instagram, acolo unde a publicat o serie de fotografii ce au stârnit reacții de uimire.

Prezentatoarea știrilor din sport de la Pro TV s-a bucurat de plajele cu apă cristalină și s-a bucurat ca un copil după ce a vizitat Parcul și Rezervația Naturală Casela.

Nu știu cum au trecut primele trei zile din vacanța mea. M-am cazat pe partea de nord-vest a insulei, opus față de prima mea vizita aici, acum 6 ani. Am descoperit plaja senzațională, un hotel de nota zece, apusuri pictate incredibil pe cer și scufundate in Oceanul Indian. O să îmi fie dor și de diminețile când mă trezea concertul păsărilor ascunse în palmierii din grădina camerei mele, oglindiți perfect în piscină. Au trecut doar trei zile, nu am plecat încă, dar deja visez când să mă întorc.”, a scris Corina în dreptul fotografiilor postate pe contul de Instagram.

Imaginile care au încins imaginația bărbaților

Vedeta celor de la Pro TV a realizat câteva cadre superbe cu plajele și vegetația de pe insulă. Fanii au fost încântați să o vadă pe frumoasa prezentatoare fericită.

Raiul pe Pământ!”, „Wow, e tot ce pot spune! Have fun!”, „Ești superbă, Corina!”, „Pfaii, Doamne.. Ce fain!”, sunt câteva dintre mesajele postate de urmăritorii Corinei.

„Corina, ăia prind PRO TV acolo să te vadă la știrile sportive?”, a glumit un internaut.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Corina Caragea (@corinacaragea)

Ce le-a promis Corina Caragea fanilor după vacanța din Mauritius

Corina Caragea s-a încărcat cu energie în mica vacanță din Mauritius. Ea le-a promis celor care o urmăresc în mediul online că va scris și pe blogul ei un articol despre experiența din Mauritius. De asemenea, i-a asigurat că va răspunde fiecărui mesaj primit.

Mă uit pe poze și nu îmi vine să cred ce repede a trecut vacanța asta, cum 6 zile s-au dus ca 6 minute, dar mă întorc mai bogată, cu multe amintiri în bagaj și poze pe care o să le mai postez o vreme, să mă mai bucur puțin.

Voi scrie și pe blog un articol în care să raspund la toate mesajele voastre legate de Mauritius – transport, cazare, activități, climă, prețuri.”, a mai spus Corina Caragea.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page