Press "Enter" to skip to content

Noi detalii șocante despre familia din Cluj găsită moartă lângă piscina din curte. Autoritățile au stabilit filmul tragediei

Apar noi detalii și dezvăluiri șocante în cazul familiei din Cluj găsită fără suflare lângă piscina din spatele casei. Anchetatorii au stabilit filmul tragediei.

Misterul morții celor trei membri ai familiei din Cluj găsită fără suflare lângă piscina din curte a fost elucidant. În urma efectuării necropsiei, anchetatorii au stabilit cum au murit cei doi soți și fiul lor în vârstă de 46 de ani.

Noi detalii șocante despre familia din Cluj găsită moartă lângă piscina din curte

Institutul de Medicină Legală din Cluj a anunțat, joi, că cei doi soți, Vasile, în vârstă de 76 de ani, și Lenuța, de 74 de ani, împreună cu fiul lor Ovidiu, de 46 de ani, au murit electrocutați, scrie ProTV.ro.

Medicii legiști spun că moartea celor trei a fost una cumplită deoarece s-au electrocutat rând pe rând, din cauza unei instalații electrice improvizate care trecea pe deasupra piscinei.

În baza raportului întocmit de medicii legiști, polițiștii și procurorii clujeni care se ocupă de caz au reușit să facă întregul film al tragediei care a șocat localitatea Colonia Sopor.

Potrivit lor, în ziua fatidică, Ovidiu se afla în piscină când, la un moment dat, un fir din instalația electrică de deasupra piscinei s-a rupt și a căzut în apă. Acesta fiind primul care s-a electrocutat.

Martoră la cele întâmplate, mama lui Ovidiu a sărit să îl salveze, însă din păcate curentul electric a doborât-o și pe ea.

Fără să stea prea mult pe gânduri, tatăl bărbatului de 46 de ani a mers glonț lângă piscină să își scoată familia de acolo, însă în cele din urmă a murit și el.

Deoarece zona în care se află casa este foarte împădurită, vecinii nu i-au putut auzi pe cei trei și astfel că nimeni nu a putut să îi salveze.

La câteva zile după acest incident halucinant, familia a fost găsită fără suflare de un vecin ce nu reușea să îi contacteze de câteva zile.

Acesta a fost cel care a sunat la 112 și a alertat autoritățile, însă din păcate a fost prea târziu, medicii sosiți la fața locului au fost nevoiți să le constate decesul.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page