Press "Enter" to skip to content

Nicușor de la Brăila a murit! Omul străzii cunoscut de o țară întreagă a decedat la vârsta de 42 de ani

Este zi de doliu în lumea mondenă din România! Nicușor de la Brăila a murit! Omul străzii cunoscut de o țară întreagă a decedat la vârsta de 42 de ani. Bărbatul a murit astăzi, pe data de 19 septembrie, la Spitalul Județean de Urgență din Brăila. Nicolae Stângă este plâns acum de toți cei care l-au cunoscut și apreciat.

  • S-a stins din viață Nicușor de la Brăila
  • Omul străzii a murit astăzi

Este o zi tristă în România! S-a stins din viață Nicolae Stângă, cunoscut sub numele de Nicușor de la Brăila. Omul străzii cunoscut de o țară întreagă a murit astăzi, la vârsta de 42 de ani.

S-a stins din viață Nicușor de la Brăila

Este zi de doliu și asta pentru că astăzi s-a stins din viață Nicușor de la Brăila. Omul străzii cunoscut de o țară întreagă a ajuns la spital în stare gravă, asta după ce a băut o substanță toxică, potrivit debraila.ro.

În această zi, Nicolae Stângă a decedat la secția Terapie Intensivă de la Spitalul Județean de Urgență din Brăila. Deocamdată nu se cunosc cu exactitate cauzele morții, însă necropsia va stabili de ce a murit bărbatul în vârstă de 42 de ani.

Cum a devenit cunoscut Nicolae Stângă

Nicușor de la Brăila a devenit cunoscut foarte repede. În anul 2010, Nicolae Stângă a apărut pe internet cu o filmare. Era un bărbat de vârsta a doua, neîngrijit și care arăta lumii că suferă, cu toate că mereu era cu zâmbetul pe buze și făcea glume.

Primul videoclip cu el a avut un succes răsunător, iar imaginile cu el de atunci au fost imediat preluate de internauți. Toți se amuzau de el, deoarece spunea poezii și cânta pentru suma de doar 5 lei.

Omul străzii a ajuns în atenția tuturor, iar imediat după acel videoclip cu el a fost pariodat de actorul Mihai Bendeac în emisiunile lui. Recent, în cadrul emisiunii iUmor, acesta l-a „reînviat” pe Nicușor de la Brăila și pe Vlad Drăgulin.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page