Press "Enter" to skip to content

Nicoleta Luciu, totul despre problemele din căsnicie. De ce a acceptat să fie înșelată: „Am renunţat să divorţez!”

Nicoleta Luciu este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi din țară. Participarea sa în cele mai iubite telenovele ale anilor 2000 i-a adus mare succes și a propulsat-o în carieră, dar se pare că nu la fel de bine i-a mers și în căsnicie. A fost înșelată de propriul ei soț, dar a ales să nu divorțeze.

Nicoleta Luciu s-a retras din lumea mondenă

Nicoleta Luciu este una dintre cele mai cunoscute femei din țară, dar de ani buni a dispărut din lumina reflectoarelor. După ce s-a căsătorit și a devenit mamă, a decis să stea departe de televiziune și să se dedice complet vieții de familie, celor patru copii ai săi. Nu regretă nimic din ce a făcut, din contră, este mândră de tot.

Nicoletei nu îi pare rău că a făcut acest pas și a renunțat la cariera ei, dar recunoaște că îi mergea bine pe vremea când era model. Timp de 15 ani a practicat această meserie și, ulterior, a cochetat și cu actoria în telenovele precum Inimă de Țigan, State de România, unde a avut roluri importante, care au consacrat-o. În plus, avea și venituri foarte bune, dar a renunțat la tot pentru binele familie.

“Nu m-am plâns niciodată pentru că îmi place ceea ce am făcut, n-am regretat niciun moment al vieţii mele, toate au venit la timpul lor, copiii la timpul lor, adică am încercat toate meseriile care puteau fi încercate în showbiz, le-am făcut cu plăcere, cu drag’ a declarat Nicoleta Luciu.

Cum și-a iertat soțul când a înșelat-o

Nicoleta Luciu are o familie frumoasă și pozează mereu în cuplul perfect alături de soțul ei, dar se pare că au mai avut și evenimente mai puțin plăcute. În urmă cu câțiva ani, actrița a fost înșelată de către Zsolt Csergo cu antrenoarea de kangoo jumps, Kinga Sebestyen.

Nicoleta și-a asumat pe atunci rolul de femeie trădată, înșelată și umilită fără nicio jenă și, după ce apele s-au liniștit, a vorbit despre tot ce s-a întâmplat. Recunoștea atunci că nu i-a picat deloc bine situația, dar a ales să-i ofere soțului ei a doua șansă de dragul copiilor. Le-a luat mult să revină la sentimente bune, să se reapropie, dar se pare că lucrurile merg bine acum între ei.

„Am renunţat să divorţez pentru că sunt 4 copii la mijloc. Încă nu îmi e comod ce s-a întâmplat, dar relaţia dintre noi e foarte ok. E adevărat că dansul m-a făcut să trec mai uşor peste povestea cu soţul meu. Nu cred că m-ar mai înşela vreodată, ar risca prea mult! Acum va trebui să aibă răbdare, trebuie să mă recâştige. Am vorbit foarte multe ore, foarte multe zile. Orice om merită o a doua şansă. Ce a fost a fost! Zsolt se bucură de orice moment cu mine.’, a declarat Nicoleta Luciu atunci.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page