Press "Enter" to skip to content

Nicoleta Luciu, apariție șocantă. S-a afișat așa în fața tuturor

Nicoleta Luciu este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi din țară. S-a bucurat de mare succes încă de când era foarte tânăra și a apărut în telenovele precum Inimă de țigan. Deși de ceva timp s-a retras din viața publică, încă este iubită și apreciată de o mulțime de fani.

Nicoleta Luciu, fără perdea în fata fanilor

Nicoleta Luciu este una dintre cele mai iubite actrițe din România. Rolurile sale din telenovele au făcut-o cunoscută și i-au adus o mulțime de fani frumoasei brunete. Anii au trecut, nu a mai apărut atât de mult public, dar tot este iubită și apreciată.

Vedeta nu apare prea des în public și nu îi place să fie în atenția nimănui, mai ales să vorbească despre problemele personale. Nu a mai participat la emisiuni televizate și nici nu pare să dorească să revină prea curând în atenția publicului, dar este activă în mediul online.

De curând, a distribuit un clip video în care apare într-o ipostază în care puține femei ar avea curajul să se afișeze public. Aceasta le-a prezentat tuturor un truc pentru un ten perfect, cu care se poate lăuda chiar și la peste 40 de ani. A împărtășit cu cei peste 100 de mii de fani rețeta ei, de care este foarte mândră.

„Dacă nu ai timp să mergi la salon, în timp ce gătești pui repede mâna pe frigider și iei de acolo un iaurt sau o smântână, adaugi puțină zeamă de lămâie, după care pui totul pe față și lași totul jumătate de oră”, a spus Nicoleta Luciu.

Cum arată Nicoleta Luciu fără machiaj, la 41 de ani. Și-a surprins fanii

Ce operații estetice are Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu este o femeie foarte asumată, căreia i-a plăcut mereu să spună lucrurilor pe nume. A fost mereu mândră de ea, mai ales datorită faptului că, odată cu trecerea anilor, a reușit să se mențină și să arate bine.

Deși a luptat o perioadă de timp cu kilogramele în plus, Nicoleta Luciu A reușit să slăbească. Recunoaște că nu este straina nici de operațiile estetice, la care a apelat cu încredere. Și-a retușat fața cu tot felul de Injecții, a scăpat de pistrui și cearcăne cu ajutorul laserului și și-a mărit și sânii încă dinainte de a deveni mamă.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page