Press "Enter" to skip to content

Nicoleta a fost ucisă de un șofer beat și drogat în Popești leordeni, chiar de ziua ei de naștere. Femeia și-ar fi prevestit moartea

Tragedie de nedescris în Popești Leordeni. O femeie a fost ucisă chiar la poarta casei sale, de un șofer de 59 de ani care s-a urcat drogat și băut la volanul mașinii lui, apoi a provocat o nenorocire. Victima primea un tort de ziua ei de naștere, moment în care a fost prinsă între două mașini și târâtă zeci de metri. Din păcate, zilele ei au fost numărate, iar medicii nu au putut face nimic pentru a o salva.

Nicoleta, în vârstă de 56 de ani, s-a stins din viață chiar de ziua ei de naștere. Un șofer de 59 de ani s-a urcat beat și drogat la volanul mașinii lui cu mulți cai putere, apoi a provocat o adevărată tragedie. Femeia se afla între două autoturisme, moment în care conducătorul auto a lovit cele două mașini, iar Nicoleta a rămas prinsă între ele. Șoferul a intrat cu mașina într-un grup de trei persoane, însă singura care n-a mai avut nicio șansă a fost Nicoleta.

O altă femeie de 51 de ani a fost rănită ușor, însă starea ei este bună, fiind în afara oricărui pericol. Martorii le-au spus oamenilor legii că bărbatul nu era coerent atunci când s-a dat jos din mașină. În urma testării, s-a descoperit că șoferul era pozitiv la amfetamină și avea o alcoolemie de 1,12 mg/l.

Nicoleta și-ar fi prevestit sfârșitul

Ca într-un scenariu sumbru, femeia pare că și-ar fi prevestit sfârșitul. În ultimul an, aceasta ar fi trăit fiecare zi din viața ei ca și cum era ultima. Era mamă a trei băieți, care au rămas acum fără cea care le-a dat viață. Familia, apropiații și vecinii sunt în stare de șoc și nu-și revin după întregul incident devastator.

„Trebuia să își serbeze ziua. A venit altă persoană cu tortul la poartă și a venit un nebun, un drogat, un bețiv și a luat-o la rând aici. A distrus niște mașini, a prins-o între două mașini și la spital a decedat”, a spus un vecin, relatează Digi24.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page