Press "Enter" to skip to content

Nicolae Guță, declarat bolnav psihic: „Când m-au văzut doctorii, își făceau cruci!”

Nicolae Guță a fost declarat bolnav psihic în tinerețe. Manelistul a afirmat că doctorii își făceau cruci când îl vedeau.

Guță a făcut dezvăluiri inedite  despre anii tinereții și despre viața pe care o avea în acea perioadă.

Cântărețul a mărturisit că a fost declarat bolnav psihic când era mai tânăr. El a transmis ce l-a determinat să facă mulți copii și cum a scăpat de armată. Când a venit vremea să se înroleze a scăpat de acest lucru pentru că medicii au zis că este bolnav psihic.

Bărbatul s-a prefăcut că este nebun pentru a scăpa de armată. Acest lucru nu a fost de ajuns. Pentru că nu își dorea deloc să se înroleze, celebrul manelist s-a apucat de făcut copii și nu s-a mai oprit ani buni. Legea de atunci spunea că un bărbat nu poate merge la unitate dacă are un copil mai mic de șapte ani.

„La 18 ani m-au recrutat. Nu eram pregătit de armată că deja aveam 2 copii. M-au băgat întreținător de familie și n-am mai plecat în armată.

Doar că legea era că dacă ai 27 de ani și copilul împlinește 7 ani, te ia în armată. Dă și fă alt copil… Dar eu nu mă încadram nicicum.

Mie mi-a venit ordin de încorporare când deja începusem să fiu cunoscut. Eu aveam treizeci și ceva de ani și copilul trecuse de 7 ani.

Păi dă și fă alt copil, eu deja aveam 3. Așa am început eu să fac copii. N-a fost nici cu 4 copii îndeajuns să scap de armată. Trebuia să treci de 45 de ani și copilul să nu împlinească 7 ani”, a povestit Guță pentru Taraf TV.

Nicolae Guță- la un pas de a face pușcărie

Când a mai venit un ordin de încorporare, lucrurile s-au complicat pentru Nicolae Guță. Și, pentru că nu s-a prezentat la timp, a fost la un pas să ajungă la închisoare.

„Îmi veneau ordine peste ordine, eu eram la cântat. Îmi spunea Mariana: vezi că te caută ăștia de la poliție să te bage la batalionul disciplinar.

Mă sună Samir, fratele meu, Dumnezeu să-l ierte: hai dracu acasă, că te dau ăștia în urmărire și te iau de la cântare. Mă căuta poliția militară acasă, că m-am sustras de la armată. Mă duceau direct la pușcăria militară. Mă căutau de un an de zile. Împușcam vreo 3 ani de pușcărie d-aia”, a mai povestit Nicolae Guță.

Guță a scăpat de belea, atunci când un medic l-a ajutat să iasă din bucluc. Acesta l-a declarat bolnav psihic.

„Vin acasă, drept îți spun: mă tund chel, mustața strâmbă, mă arunc în balegă. Văcarii ăia de ultimă speță erau pistol cu apă pe lângă mine. Porcii erau bibelou. L-am luat pe Samir și m-a dus cu un papuc. I-am zis că sunt nebun, că m-am îmbolnăvit.(…)

Mamă, când m-a văzut doctorița aia chel, cu o mustață mai sus și una mai jos, tot rupt pe mine, în cizme de cauciuc și miroseam. Când m-a văzut și-a pus mâinile în cap. ”Vai de mine, cum să trimiți asemenea caz în armată, domnule?”

Și aia ce vrezi că a făcut, mi-a arătat niște desene urât-frumos, gras-slab… să vadă dacă am discernământ. Una am lăsat-o să-mi arate și am luat masa aia și am aruncat-o în sus, a fugit aia pe secție de mânca pământul.”, a afirmat manelistul.

Guță are „dungă roșie” pe livretul militar

Nicolae Guță: „După aia s-a făcut comisie de doctori – cum să fie trimis nebunul ăsta să facă armata? Era lumea la rând să intre la șeful secției de neurologi. Erau cel puțin 25 de oameni care așteptau la rând. Când mi-am luat avionul: ”bruuuum” și m-am băgat în ei și am dat pe jos cu ei. Am intrat pe ușă și am început să-i împușc: ”brrrrr”… Au sărit doctorii!

Chiar am înnebunit de spaima aia! Nu că aveam o ștampilă: 5 sau 6 doctori, toți au ștampilat Dacă aș fi dat un sac de mărci și nu luam atâtea semnături câte am luat. Pe bune că am înnebunit! Au scris: ”cu bolnavul Guță nu se poate colabora în nici o situație”! Și dacă n-ai știut, eu pe livret am dungă roșie, așa că atenție!”, a mai spus Nicolae Guță.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page