Press "Enter" to skip to content

Nicolae Guță a aflat că Sorina este GRAV BOLNAVĂ și i-a transmis un mesaj cutremurător! La una ca asta nu se aștepta nimeni

O țară întreagă a aflat despre drama Sorinei manelista. Nu mai este un secret că ea și cu Nicolae Guță au format un cuplu în urmă cu mai bine de 10 ani.

Acum, el este fericit cu noua familie, iar ea se zbate între viață și moarte. De când s-a aflat de situația Sorinei, toată lumea l-a blamat pe Nicolae Guță că nu îi oferă acesteia ajutor financiar.

Ei bine, după atâta timp, Nicolae Guță reacționează la acuzele care i-au fost aduse, iar cu această ocazie i-a transmis și un mesaj Sorinei.

A ajuns și la urechile lui Nicolae Guță faptul că Sorina, cea care i-a fost parteneră de viață în urmă cu mulți ani, se luptă cu viața. Între cei doi nu este nimic de mai bine de 10 de ani, dar lumea l-a blamat pentru faptul că nu i-a acordat niciun fel de ajutor financiar acesteia care se zbate între viață și moarte. Acum, Nicolae Guță a vorbit în exclusivitate pentru Antena Stars despre această situație și a spus de ce nu a făcut nimic în acest sens.

Ce mesaj i-a transmis

După ce a spus tot ce era de spus, Nicolae Guță a ținut să îi transmită și un mesaj Sorinei. Acesta i-a spus să aibă grijă de viața ei și să se roage cât mai mult posibil la Dumnezeu.

‘’Să se roage Domnului, că la mâna Domnului suntem toți și de aici în colo să fie atentă cu viața ei, cum sunt și eu atent cu viața ea. Să avem grijă și chiar frică de ziua de mâine pentru că nu știi niciodată ce se întâmplă’’, a mai spus el.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page