Press "Enter" to skip to content

Natalia Oreiro la 46 de ani. De ce are cetățenie rusă și cum arată fiul ei / FOTO

Natalia Oreiro s-a născut pe data de 19 mai, în anul 1977, iar mâine își sărbătorește ziua de naștere. Cum arată celebra artistă la vârsta de 46 de ani. Motivul pentru care are cetățenie rusă și cum arată fiul ei.

  • Natalia Oreiro la 46 de ani
  • Cum arată fiul vedetei

Natalia Oreiro este o cântăreață și actriță care se bucură de un mare succes în Rusia datorită rolurilor sale în telenovele. Performanțele sale artistice remarcabile și talentul i-au cucerit pe fani și a primit multă apreciere din partea publicului rus.

Natalia Oreiro împlinește 46 de ani

Fără doar și poate, vedeta are toate motivele să radieze de fericire, mai ales pentru că mâine își sărbătorește ziua de naștere. Natalia Oreiro a preferat să rămână discretă atunci când a venit vorba de viața ei personală, așa că nu împărtășește prea multe momente speciale cu persoanele care o urmăresc pe rețelele de socializare. De cele mai multe ori, vedeta postează imagini cu ea în mediul online.

Președintele Vladimir Putin a luat decizia de a aproba cererea de obținere a cetățeniei ruse depusă de actrița Nataliei Oreiro încă din anul 2016, alături de cea pentru fiul ei, Merlin. Această decizie a fost anunțată oficial prin intermediul unui decret prezidențial emis de către lider.

„Se acordă cetățenia rusă următoarelor persoane: Natalia Marisa Oreiro Iglesias, născută la 19 mai 1977 în Uruguay, cu fiul ei Merlin Atahualpa Mollo Oreiro, născut la 26 ianuarie 2012 în Argentina”, se arată într-un decret prezidențial.

Vedeta, o mamă model

Toți fanii știu că Natalia Oreiro este o mamă model, foarte implicată atunci când vine vorba de creșterea fiului ei. Vedeta se împarte de minune între carieră și viața de familie, așa că are mare grijă să îi ofere fiului ei toată afecțiunea de care are nevoie.

Cu atât mai mult, este important de precizat faptul că Natalia Oreiro este foarte implicată și atunci când vine vorba de activitățile fiului ei. Actrița este atentă să îl sprijine să lupte pentru visele lui.

„Rusia este şi patria mea”, a spus Natalia Oreiro.

Nu este pentru nimeni un secret faptul că Natalia Oreiro îndrăgește foarte mult Rusia. Vedeta a spus de mai multe ori public cât de mult apreciază această țară.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page