Press "Enter" to skip to content

Motivul pentru care Silviu Prigoană își obligă copiii să se trezească zilnic la 05:30 dimineața: „La ora aia sunt în picioare chiar dacă sunt bolnavi”

Silviu Prigoană a făcut dezvăluiri despre cei doi băieți pe care îi are cu Adriana Bahmuțeanu. Iată cum se desfășoară o zi din viața celor doi tineri!

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu au trăit o adevărată poveste de iubire cu năbădăi. Certurile și despărțirile nu erau ceva ieșit din comun în relația celor doi, astfel că au ajuns să divorțeze de mai multe ori, însă, cumva, de fiecare dată și-au găsit drumul înapoi spre celălalt, iar din rodul iubirii lor au rezultat doi băieți.

Totuși, ultimul divorț dintre ei a fost cel decisiv. Ambii au ales să o ia pe drumuri separate și să-și continue viața. 

Copiii au rămas în primă fază cu Adriana Bahmuțeanu, dar, în cele din urmă, au ajuns la Silviu Prigoană care le-a impus un program strict. Iată cum se desfășoară o zi din viața celor doi băieți!

Silviu Prigoană, un tată strict! Ce le-a impus băieților săi 

Omul de afaceri se ocupă personal de propriii copii și se implică în educația lor. Astfel că indiferent de zi sau de cum se simte băieții trebuie să se ridice din pat încă din zorii zilei, la 05:30. De asemenea, programul de somn este unul foarte bine pus la punct, astfel că la ora 21:00 trebuie să fie deja în pat.

În ceea ce privește școala și activitățile extra, Silviu Prigoană s-a gândit la toate. Cei doi învață o limbă străină destul de grea: chineza și, de asemenea, fac cursuri pentru una dintre materiile viitorului: informatica. Acesta nu uită că la vârsta lor trebuie să facă și sport, astfel că merg câte o oră și la înot.

„N-ar face nimic în afară de computer, tabletă, nimic. Orice ar fi, la 05:30 sunt în picioare, indiferent că sunt bolnavi. La 21:00 se pun să doarmă, fac chineză, fac informatică, unde pun bazele, după care au înot o oră și încă o oră singură.

Școala la privată, la British. A născut( nr. e bunic), Corina, da, acum două luni, e cetățean american”, a povestit Silviu Prigoană într-o emisiune TV.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page