Press "Enter" to skip to content

Motivul pentru care Cătălin Botezatu și-a ținut ascunși cei doi copii: ”Unul dintre ei…”

Declarațiile lui Cătălin Botezatu despre cei doi băieți ai săi au izbucnit în presă în ultimul timp. Celebrul designer are doi copii pe care i-a ferit de ochii curioșilor. Noi am aflat motivul pentru care Cătălin Botezatu și-a ținut ascunși cei doi băieți.

Cătălin Botezatu are o viață extrem de interesantă, iar el este un om extraordinar de bun, pentru că de fiecare dată când poate ajută. Celebrul designer a povestit că are doi băieți cu mame diferite, iar lumea a rămas fără cuvinte la aflarea acestei vești. Pe Bote l-am întâlnit la un eveniment moden, unde l-am luat la întrebări. Am fost curioși să vedem cum arată cei doi băieți ai săi, dar și motivul pentru care i-a ținut ascunși, iar Cătălin Botezatu ne-a răspuns sincer la întrebările pe care i le-am adresat.

‘Se știe de ei de mulți ani. Se știe și am spus dintotdeauna că nu vreau să-mi implic familia și când spun asta mă refer și la cei doi fii și la iubitele, soțiile, amantele. Eu cred că asta ține de demnitatea unui bărbat adevărat, iar vreau să cred că sunt așa și voi rămâne așa. Nu îmi place să-mi expun persoanele pe care le iubesc presei. Seamănă leit cu mine, iar în rest nici nu contează. Unul dintre ei l-am ținut ascuns pentru că el s-a ținut ascuns. De restul s-a știut. Nu sunt secretos.’, a declarat Cătălin Botezatu pentru VIVA!.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page