Press "Enter" to skip to content

Motivul divorțului dintre Vladimir Putin și soția sa. Ce s-a întâmplat între ei

Vladimir Putin și-a ținut dintotdeauna viața privată departe de presă și tocmai de aceea în spațiul public au apărut puține informații despre relațiile lui sentimentale și tot ce ține de această sferă. Puțini sunt cei care știu că, de fapt, liderul de la Kremlin a divorțat după 32 de ani de căsnicie.

Vladimir Putin a fost căsătorit 32 de ani

Liderul rus a făcut tot posibilul să o țină pe soția sa departe de atenția publică. De-a lungul timpului, Putin a fost foarte discret cu tot ceea ce ține de relațiile lui sentimentale și familie în general.

Vladimir Putin s-a căsătorit în anul 1983 cu Liudmila Shkrebneva. El avea 30 de ani, iar ea 25 de ani. Pe atunci, Liudmila era stewardesă la Rus Airlines.

Din mariajul lor au rezultat doi copii, respectiv două fete: Maria și Ecaterina. Maria Putin s-a născut pe 28 aprilie, 1985, în Leningrad, iar Ecaterina Tikhonova un an mai târziu, pe 31 august, în Dresda, Germania.

Soția lui Putin a fost o persoană discretă pe care nu a încântat-o nicio clipă statutul de soție de om cu funcție în stat.

Încă de pe atunci îmi spunea că nu-i place prea mult să călătorească și să se arate în public. Nu era pregătită pentru acest rol. Să fie soția unui președinte nu era ceea ce-și dorea, a declarat Slava Zaitsev, designerul care se ocupa de ținutele Liudmilei.

Motivul divorțului dintre Putin și Liudmila

Putin și soția sa au divorțat după 32 de ani de căsnicie. Anunțul oficial cu privire la separarea lor a fost făcut în 2013. Liudmila a declarat la acea vreme că mariajul ei cu Putin s-a încheiat pentru că abia se vedeau, el fiind foarte implicat în munca sa.

Căsătoria noastră s-a încheiat din cauza faptului că abia ne vedem. Vladimir este complet cufundat în munca sa. Fetele noastre au crescut… Și cu adevărat nu-mi place publicitatea, a declarat Liudmila la acea vreme.

Putin nu a dat curs speculațiilor de niciun fel și a continuat să fie discret în ceea ce privește viața lui personală. Despre fosta lui soție s-a scris că s-a recăsătorit cu un bărbat cu 20 de ani mai tânăr decât ea, un om de afaceri împreună cu care s-a mutat în Franța.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page