Press "Enter" to skip to content

Monica și Irinel Columbeanu, întâlnire secretă în România, fără fiica lor, Irina. Detaliul făcut public abia acum de afacerist: „Eu am invitat-o…”

Deși sunt divorțați de mai bine de 10 ani și relația dintre ei nu a fost mereu bună, iată că Irinel Columbeanu a mărturisit că, totuși, a avut parte de o întâlnire secretă cu fosta lui soție, Monica Gabor.

Întâlnire despre care nu a vorbit până acum. Iată cum s-a petrecut!

Au avut o relație tumultuoasă și oun divorț și mai și, însă în cele din urmă apele s-au liniștit… Iar Irinel Columbeanu a avut parte chiar de o întâlnire în secret, cu ceva timp în urmă, cu Monica Gabor, fosta lui soție. De altfel, recent, când ea a împlinit 38 de ani, printre cei care au felicitat-o s-a numărat și fostul soț. Acum, la mai bine de 10 ani de la divorț, cei doi sunt în relații bune, iar asta datorită fiicei lor, Irinuca.

Dat fiind că primul său volum, „Istoriile unui vehement – Ipocrația’, s-a bucurat de succes, Irinel Columbeanu va scoate pe piață și o a doua carte. Iar personajul care va apărea în cel de-al doilea volum este chiar Monica Gabor, fosta sa soție. Drept urmare, omul de afaceri și-a sunat fosta soție și a invitat-o la lansarea viitoarei sale cărți.

‘E o diferență de 10 ore, așa că am vorbit cu ea la miezul nopții. Am vorbit de toate. I-am spus că mi-ar face plăcere dacă ar putea veni și ea și Irina la lansarea celui de-al doilea volum, care va fi în februarie anul acesta.

A zis că studiază varianta, să mai vadă, că mai e ceva timp. Irina o să aibă școala, la ea e mai dificil. Sunt un om discret, nu-mi place să întreb prea multe’, a mărturisit Irinel Columbedanu pentru Playtech.ro.

Omul de afaceri a și dezvăluit un detaliu care a scăpat presei la vremea respectivă, și anume că anul trecut el și fosta lui soție s-au întâlnit, fără ca nimeni să fi știut.

„Vreau să vină la lansare, așa ar fi frumos. Nu vreau însă să-i fac probleme, eu am invitat-o. De acum un an nu a mai fost în țară. Anul trecut în februarie ne-am întâlnit, de aceea m-am și gândit că poate vine și anul ăsta. Atunci m-am văzut cu ea, nu și cu Irina. S-a dus la Bacău, și după ne-am întâlnit’, a mai spus Irinel Columbeanu pentru sursa citată.

Monica Gabor trăiește de ani buni în Statele Unite ale Americii. Ea locuiește acolo cu fiica ei, Irina Columbeanu, cu actualul ei soț, Mr. Pink, și fiul acestuia, Antony. Deși au trecut mai bine de zece ani de când ea și fostul ei soț, Irinel Columbeanu, au divorțat, se pare că cei doi au rămas în relații bune. Afaceristul chiar i-a făcut un cadou de ziua ei de naștere, pe care i l-a trimis tocmai peste Ocean.

Este vorba despre un exemplar al cărții lui lansate anul trecut, în decembrie. Această lucrare poate reprezenta un cadou și pentru fiica lor, având în vedere că adolescenta împlinește 15 ani pe 17 ianuarie. De altfel, Irina Columbeanu a fost cea care a dezvăluit ce dar a primit mama ei din partea tatălui ei. Internauții au rămas surprinși atunci când adolescenta s-a pozat în timp ce avea în mâini cartea omului de afaceri.

Se pare că Monica Columbeanu se bucură pentru realizarea fostului ei soț. Aceasta nu a fost deranjată de ce povestește afaceristul în carte, ba din contră, îl susține în promovarea ei. Drept dovadă, de curând, ea a postat pe rețelele de socializare un link care duce la site-ul de unde poate fi cumpărată lucrarea.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page